25 May 2022 #1 pezoix581 Süper Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 840 Çözümler 6 Tepki puanı 113 Ödüller 7 6 HİZMET YILI Arkadaşlar yazılım üzerine kursa gidiyorum, staj yapmam gerekiyor. Stajyer arayan bildiğiniz tanıdığınız varsa yardımcı olursanız sevinirim. Moderatörün son düzenlenenleri: 26 May 2022
Arkadaşlar yazılım üzerine kursa gidiyorum, staj yapmam gerekiyor. Stajyer arayan bildiğiniz tanıdığınız varsa yardımcı olursanız sevinirim.
26 May 2022 Moderatör #2 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Burada açıkçası yardımcı olabilecek birinin çıkacağını sanmıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu tarz sitelere iş ilanı verebilirsiniz, emin olun kat kat daha faydalı olur. Konu kilit.
Burada açıkçası yardımcı olabilecek birinin çıkacağını sanmıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu tarz sitelere iş ilanı verebilirsiniz, emin olun kat kat daha faydalı olur. Konu kilit.