Yazılım öğrenmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamlar herkese beyler ben bir süredir yazılım öğrenmek istiyorum. ama nerden başlayacağım hakkında pek bir bilgim yok. bu konuda bilgisi olan varsa nerden başlayacağım konusunda yardım edebilir misiniz.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle temel şeylerden başlamalısın. Maddi imkanın yerindeyse Udemy'den başlangıç seviyesinde kurs almanı öneririm. O kurs üzerinden çalışa çalışa gidersin birde hangi kodlama dilini öğrenmek istiyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle temel şeylerden başlamalısın. Maddi imkanın yerindeyse Udemy'den başlangıç seviyesinde kurs almanı öneririm.
Hocam kolay gelsin dediğin udemy biliyorum bakacağım ama ilk başlamam gereken dil hangisidir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hocam kolay gelsin dediğin udemy biliyorum bakacağım ama ilk başlamam gereken dil hangisidir.
O konu hakkında pek bir fikrim yok ancak arkadaşım ilk olarak C# ile başlamıştı. Amaçtan amaca göre değiştiğini düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Visual Basic ile başla en kolayıdır, sonra C++ dan devam edersin.

Ingilizceni geliştirmelisin sonra istediğin algoritmayı yazabilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
acele etmemen lazım en temelden başla videolar izle modul al zamanla temelden başlayınca daha net oturucaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Visual Studio indir Visual Basic C++ C# felan komple içerisinde barındırıyor.
Visual Studio yu kurarken orada işaretle kurmak istediklerini.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
önce hangi programlama dilini öğrenmek istediğini seç sonra udemy btk akademi gibi yerlerden öğren

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu alanda kurslar verilmekte türkiyenin her bölgesinde suan devam ediyomu bilmiyorum ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Udemy üstünden öğrenmek istediğin yazılım dilinin eğitimlerini inceleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
önce hangi programlama dilinde yazacağına karar ver ingilizceni geliştir kullanıcağın prgramlama dilinde olan değişkenlerin ne işe yaradıklarını öğren basit kodlar yazmaya başla

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Heryerde öğrenebileceğin anlatımlar var youtubeden set olarak bakabilirsin veya ücretli satın al sitelerden. Linux falan öğren ilk önce farklı işletim sistemlerini tanı sonra basic java gerisi gelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk olarak hangi konu üzerine programlama yapacağına karar vermelisin. Tabi ki her programlama diliyle hemen hemen çoğu şeyi kodlayabilirsin ancak, web sitesi için python html vs daha çok tercih edilirken oyun geliştirmek için C dilleri ön plana çıkıyor. Bu konu hakkında temelin yoksa öğrenme amaçlı python ile başlamanı öneririm. Öğrenmesi kolay bir dil onu halledersen diğerlerini öğrenmek içinde işin basitleşecektir. Ücretsiz youtube da bir çok ders bulabilirsin bu konu hakkında

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
udemy den ders alabilirsin.Her kaynaktan yararlanmanı tavsiye etmem.Başlarda bir ögreticiye ihtiyacın var

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim ilk önce yazılım dilini öğrenmek için bir kursa başlayabilirsin o kursta büyük bir ihtimal visual basic veyahut c# ile başlatacaklarını düşünüyorum ilk önce dili öğrenir daha sonra ufak ufak kodlamaya geçebilirsin bol şans

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bir çok kişi tavsiye ediyor olsa da ben udemy önermiyorum youtube üzerinde çok güzel içerikler var python la başla ve onunla devam et

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
c++ ile başla yazılım dili öğren ondan sonra rahatlarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
It's worth starting with English and learning algorithms.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...