Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yazılım öğrenmek istiyorum udemy YouTube vs. Nereden başlamalıyım? Hangi konuyla başlamalıyım? İngilizcem b2 seviyesinde gayet iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ilk olarak youtubeden videolar izleyebilirsin bence html den başla derim sonra udemy den kurslar alırsın azim gerekli bu işte herkes doğduğu anda yazılım öğrenmiyor şuanda forumdaki adminler olsun diğer yazılımcılar olsun ünlü yazılımcılar v.s azimli insanlar çoğu böyle 1 2 video izliyim sonra oyun oynayayım olmaz gerçekten öğrenmek istiyorsan tek işe odaklanacaksın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar
ilk olarak youtubeden videolar izleyebilirsin bence html den başla derim sonra udemy den kurslar alırsın azim gerekli bu işte herkes doğduğu anda yazılım öğrenmiyor şuanda forumdaki adminler olsun diğer yazılımcılar olsun ünlü yazılımcılar v.s azimli insanlar çoğu böyle 1 2 video izliyim sonra oyun oynayayım olmaz gerçekten öğrenmek istiyorsan tek işe odaklanacaksın
hocam dediğiniz gibi htmlden başladım bakalım azmim beni yarıyolda bırakacak mı youtube falan baktım öğreniyor gibiyim

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ilk önce ingilizceni geliştir sonra youtube da mantığını kavra ezberleme neyin ne işe yaradığını nerde kullanıldığını öğren ip gibi dizilicek bilgi

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önce c# dan başla bence tabi öncelikle algoritma nedir öğren

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Youtubeden ve udemyden dersler ve kurslar alabilirsin, eğer ingilizcen varsa opsiyon daha fazla.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Phyton kodlama ile ilgili oldukça fazla kaynak var gerek youtube gerek diğer sitelerde burdan başlaman senin için kolay olacaktır.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sana tavsiyem ki tahminim herkezinde tavsiyesidir C++'dan başlamanı tavsiye ederim kral :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
If you don't want to be a bad developer start with English and learning algorithms. Use a difficult language as your first language.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...