Üye
aga bunla ilgili çok güzel videolar var çok faydalı tavsiye ederim yaniMerhabalar ben genç yaşta bilgisayar yazılımına başlamak istiyorum öğrenmem gereken diller olduğnu bil,iyorum mesela öncelik olarak python gibi bir kaç defa pythondan bişiler yazmayı dendim colabtan girip 2 3 tane şeyler oluşturdum meslek olarakta yazılımı istiyorum hocalarım erken yaşta öğrenmeye başlamamın daha mantıklı olacağını söyledi bir kaç yazılım okuyan abilerimde dahil ama nerden nasıl hangi tüyolarla nelerle başlamam gerektiği konusunda emin değilim udemy den yazılım dersleri almam gerektiğini biliyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz EN İNCE AYRINTISINA KADAR RİCAM OLUR...
hocam html işaretleme dili değil mi ? ne gibi bir katkısı olacak ?Reis youtubede pyhton dersleri var detayli ben biraz ordan kaptim bazi şeylerini veyada zor gelicekse bu dil sana html önerebilirim
Kral eğer ticaret yaparim para kazanirim diyorsan sallamasyon site kurup kodlarini birilerine ölü fiyata verebilirsin şahsen bir kaç kere yaptim ilk başlarda böyle yaparsın ve öğrendikten sonra büyüyerek daha kral siteler yapip daha çok satarsin ben bu yönden düşündüm tabi senin fikrin nedir bilememhocam html işaretleme dili değil mi ? ne gibi bir katkısı olacak ?
bende başlamak istiyorumMerhabalar ben genç yaşta bilgisayar yazılımına başlamak istiyorum öğrenmem gereken diller olduğnu bil,iyorum mesela öncelik olarak python gibi bir kaç defa pythondan bişiler yazmayı dendim colabtan girip 2 3 tane şeyler oluşturdum meslek olarakta yazılımı istiyorum hocalarım erken yaşta öğrenmeye başlamamın daha mantıklı olacağını söyledi bir kaç yazılım okuyan abilerimde dahil ama nerden nasıl hangi tüyolarla nelerle başlamam gerektiği konusunda emin değilim udemy den yazılım dersleri almam gerektiğini biliyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz EN İNCE AYRINTISINA KADAR RİCAM OLUR...
knk bence girme derim senin gibi cok kisiyi goruyorum her gun hevesle basliyolar 1 ay sonra bitiyo zaten heves herkesin yapabilicegi sey degil gercekten uzun zaman vermen gerek cidden uzun zaman ve saglam ingilizce cunku turkce kaynak yok varda cok yetersiz bence bu konuyuda bir incele https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/unreadMerhabalar ben genç yaşta bilgisayar yazılımına başlamak istiyorum öğrenmem gereken diller olduğnu bil,iyorum mesela öncelik olarak python gibi bir kaç defa pythondan bişiler yazmayı dendim colabtan girip 2 3 tane şeyler oluşturdum meslek olarakta yazılımı istiyorum hocalarım erken yaşta öğrenmeye başlamamın daha mantıklı olacağını söyledi bir kaç yazılım okuyan abilerimde dahil ama nerden nasıl hangi tüyolarla nelerle başlamam gerektiği konusunda emin değilim udemy den yazılım dersleri almam gerektiğini biliyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz EN İNCE AYRINTISINA KADAR RİCAM OLUR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?