Yazılıma hangi kodlama diliyle başlanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence python veya java hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kucumsemek degil niyetim fakat gercekten baslangicsan phyton turtle bakmani oneririm

Üye
3 HİZMET YILI
python dan başlamanı tavsiye ederim güzel ve anlayışlı java veya C# ile de başlayabilirsin dilersen

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
php, kolay ve tatlı başlangıç bir yazılım dili

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk bende python dan başladım gerçekten öğrenmesi kolay bir dil olduğundan mantığı oturtman daha kolay olackatır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selamlar değerli dostlar, yazılıma başlamak istiyorum. Website yazma, program yapma gibi işlerle uğraşacağım. Bilgili kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. PHP, JS, HTML veya C++,C, C# ilk olarak bunlardan birini mi öğrenmeye çalışayım yoksa bunları bir köşeye bırakıp Python'dan mı ilerlemeliyim? Algoritma mantığını biliyorum ve orta düzey İngilizcem var.
Knkm c# senin için en iyisi olucaktır çünkü okullarda da bu dil genellikle öğretiliyor c# visual studio da kullanmaya başlayabilirsin YouTube da birsürü videosu var ordan öğrenebilirsin phayton da olabilir aynı şekilde ama phayton la bir yere varamazssın önce c# sonra c ve c++ olarka devam edebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben ilk c#dan başlamıştım. bence c arasında en anlaşılır ve kullanışlısı. ve c# bilmek çok işime yarıyor öğrenmesi de kolay. python da alternatif olabilir tabii ki

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
python ile başlayıp c c# c++ diye gidebilirsin senin için öğrenmesi daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk önce java ile başlayıp yt gibi mecralardan başlangıç seviyeden ileriye doğru gelişebilirsin ilerledikten sonra python için deneyimli birinden ders al ve kendini geliştir .

Üye
3 HİZMET YILI
basit dil olarak öngörülen aralarinda pyhton
tavsiye ederim şahsenj

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar değerli dostlar, yazılıma başlamak istiyorum. Website yazma, program yapma gibi işlerle uğraşacağım. Bilgili kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. PHP, JS, HTML veya C++,C, C# ilk olarak bunlardan birini mi öğrenmeye çalışayım yoksa bunları bir köşeye bırakıp Python'dan mı ilerlemeliyim? Algoritma mantığını biliyorum ve orta düzey İngilizcem var.
hocam geçenlerde böyle yazılımla ilgili konu vardı orda görmüştüm bu konu sana yardımcı olur umarım: https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ben javascriptle başladım ama pythonla başlamak mantığı anlamak için en iyisi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
python kolay başlangıç c++ zor hocam sen seç

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
python en kolay yazılım dilidir şuan lisede öğretiyorlar bu büyük bir gelişim eğitim sistemi açısından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...