Knkm c# senin için en iyisi olucaktır çünkü okullarda da bu dil genellikle öğretiliyor c# visual studio da kullanmaya başlayabilirsin YouTube da birsürü videosu var ordan öğrenebilirsin phayton da olabilir aynı şekilde ama phayton la bir yere varamazssın önce c# sonra c ve c++ olarka devam edebilirsinSelamlar değerli dostlar, yazılıma başlamak istiyorum. Website yazma, program yapma gibi işlerle uğraşacağım. Bilgili kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. PHP, JS, HTML veya C++,C, C# ilk olarak bunlardan birini mi öğrenmeye çalışayım yoksa bunları bir köşeye bırakıp Python'dan mı ilerlemeliyim? Algoritma mantığını biliyorum ve orta düzey İngilizcem var.
hocam geçenlerde böyle yazılımla ilgili konu vardı orda görmüştüm bu konu sana yardımcı olur umarım: https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/Selamlar değerli dostlar, yazılıma başlamak istiyorum. Website yazma, program yapma gibi işlerle uğraşacağım. Bilgili kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. PHP, JS, HTML veya C++,C, C# ilk olarak bunlardan birini mi öğrenmeye çalışayım yoksa bunları bir köşeye bırakıp Python'dan mı ilerlemeliyim? Algoritma mantığını biliyorum ve orta düzey İngilizcem var.
bende python sayesinde cok şeyi yaptım.python dan başla kanka sonra kurs al pratik yap zamanla gerisi geliyor zaten
python en kolay yazılım dilidir şuan lisede öğretiyorlar bu büyük bir gelişim eğitim sistemi açısındanSelamlar değerli dostlar, yazılıma başlamak istiyorum. Website yazma, program yapma gibi işlerle uğraşacağım. Bilgili kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. PHP, JS, HTML veya C++,C, C# ilk olarak bunlardan birini mi öğrenmeye çalışayım yoksa bunları bir köşeye bırakıp Python'dan mı ilerlemeliyim? Algoritma mantığını biliyorum ve orta düzey İngilizcem var.