- Yasaklandı
-
KARDEŞİM SEN NE İÇİYORSUNYazı yazmayı öğrendiğin zaman "hacker" makamını hak edebilirsin,kolay gelsin.
AhahahKARDEŞİM SEN NE İÇİYORSUN
BİR ŞEY ANLADIYSAM NE OLAYIM
NEYSE ALLAH'A EMANET OL....!
SANANE LA YAZIMDAN HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YAZAR SEN KİMSİN KARIŞIYORSUN ?AhahahPost kasmak gibi olmasın ama,kısaca daha Türkçe yazmayı bilmeyen insanların İngilizce öğrenip bize okuyun diye akıl vermesi çok farklı bir kavram
Yaşın küçük galiba dostum,doğru okursan yazdığımı post'u açan kişiyedir lafım.SANANE LA YAZIMDAN HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YAZAR SEN KİMSİN KARIŞIYORSUN ?
Yaş İle Ne Alakası Var (Çok Uzatma Konuyu Kardeşim İleri Gitmesin KonuYaşın küçük galiba dostum,doğru okursan yazdığımı post'u açan kişiyedir lafım.
1.cisiHack Nassıl Yapılır,Yazılmcı Nassıl Olunur,
Selam Aleykum beyler Bu Konu İçin Beni Çok Mesaj Yagurmuna Tutunuz İşte Yazılımcı Nassııl olunur sizin gibi nassıl hack yazabilrim gibi vs sorular sordunuz Bende bunu açıga kavuşturmak istedım
Arkadaşlar kendı bilgimim payşatım sadece kendı bilgimdir
Başlamak İçin Nedenlerden 1 cisi : En Başta bu işler için birazcık tasarım hayal Gücü Ve Birazcık İngizce Gerekıyor bunlar en başı ama en başı için insanın içinden gelen hevesıtr ve bırazcıkta sabırdır sabırlı ve hayal gücünz oldunda yapabilriniz
Peki Nerden Başlayabilrim Bunu Okulunun okumak gerekyıormu ben şahsen okumadım ama okusanız daha iyi olur bunun içinde Google Tarayıcımzdan da dersler alabilriniz dersler ala ala kendiziz 2.3 Sene İçinde Kendinizi Geliştebilriniz
Bende Bunlardan Yola Çıkarak Bu Zamana Sımdkı Seye Geldım benim tavsiyem budur arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?