27 Ara 2018 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI c# ile kodladığım program packlenmiyor confuserex vesaire denedim hata geliyor :/ yazılımda discord.net nuget paketi yüklü
c# ile kodladığım program packlenmiyor confuserex vesaire denedim hata geliyor :/ yazılımda discord.net nuget paketi yüklü
29 Ara 2018 #2 nushin N Üye Katılım 26 Ara 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 24 7 HİZMET YILI kaynak kodunumu gizlemek istiyorsun?? şimdiden söyliyeyim Confuserlerin çogunu de4dot kırıyor.. Crypter kullan olmazsa projede kendin crypt halde oluşturacaksın methodları key ile gizlersin
kaynak kodunumu gizlemek istiyorsun?? şimdiden söyliyeyim Confuserlerin çogunu de4dot kırıyor.. Crypter kullan olmazsa projede kendin crypt halde oluşturacaksın methodları key ile gizlersin
29 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI nushin' Alıntı: kaynak kodunumu gizlemek istiyorsun?? şimdiden söyliyeyim Confuserlerin çogunu de4dot kırıyor.. Crypter kullan olmazsa projede kendin crypt halde oluşturacaksın methodları key ile gizlersin Genişletmek için tıklayın ... crypter bulamadım özelden linkini atabilirmisn rica etsem?
nushin' Alıntı: kaynak kodunumu gizlemek istiyorsun?? şimdiden söyliyeyim Confuserlerin çogunu de4dot kırıyor.. Crypter kullan olmazsa projede kendin crypt halde oluşturacaksın methodları key ile gizlersin Genişletmek için tıklayın ... crypter bulamadım özelden linkini atabilirmisn rica etsem?
30 Ara 2018 Yasaklandı #4 Qarty Q Banlı Üye Katılım 28 Ara 2018 Mesajlar 15 Tepki puanı 2 Yaş 24 7 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: crypter bulamadım özelden linkini atabilirmisn rica etsem? Genişletmek için tıklayın ... gene kırarlar
efe6768' Alıntı: crypter bulamadım özelden linkini atabilirmisn rica etsem? Genişletmek için tıklayın ... gene kırarlar
30 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Qarty' Alıntı: gene kırarlar Genişletmek için tıklayın ... kırılmasına hepsi kırılırda bilgisi olmayanları engelleriz işte
Qarty' Alıntı: gene kırarlar Genişletmek için tıklayın ... kırılmasına hepsi kırılırda bilgisi olmayanları engelleriz işte
6 Ocak 2019 #6 SecretData S Uzman Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 187 Tepki puanı 24 Ödüller 7 10 HİZMET YILI nuget yüklüyse dllerle birlikte packlemen gerekiyor ilk confuserex le cryptledikten sonra engima virutal boxla packle
nuget yüklüyse dllerle birlikte packlemen gerekiyor ilk confuserex le cryptledikten sonra engima virutal boxla packle