kanka iyi hoşta kumaş pedli 2. elde olsa link bulursan atabilir misin gamepower klavyem var memnunun ama kulaklıkları aşırı terletiyor dediğim gibi kulaklık olmasa bile discordda başka kulakiçi kulaklık kullandığımda mikrofon sesi çok ama çok az gidiyor arkadaşlarıma bu sesi nasıl arttırabilirim windows üzerinden tamamen açık ses zaten ekstra program soruyorumTerletmeyecek kumaş pedli kulaklıklar pahalı zaten ama gamepower serilerine bakabilirsin onların güzel kulaklıkları olduğunu düşünüyorum ses sürücüleri olsun mikrofon hassasiyeti ve karşıya ses iletme olsun gerçekten iyi
Preo MG21 Çok güzel kulaklık terletmiyor fiyat açısından da uygunTerletmeyecek kumaş pedli kulaklıklar pahalı zaten ama gamepower serilerine bakabilirsin onların güzel kulaklıkları olduğunu düşünüyorum ses sürücüleri olsun mikrofon hassasiyeti ve karşıya ses iletme olsun gerçekten iyi
bilgisayar laptop kulakiçi telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnundumda fakat sağ kulaklık çok cızırdıyor başka telefon kulaklıklarıda denedim ama iphone kulaklığından tut jbl kulaklığa kadar (kablolu) discordda mikrofon sesi aşırı az gidiyor kulakiçi güzel micli kulaklık yada yazın terletmeyecek kumaş pedli kafaüstü gaming kulaklık öneriniz var mı bütçe en fazla 600tl 650tllik atıp biraz aşıyor demeyin lütfen kulaklık yerine dc de mikrofonumun sesini nasıl arttırabilirim karşı taraf %200 yapsa bile az gidiyor
blueetoothlumu yoksa normalmi jbl alabilirsin spor yapıyorsan dışarısı için onun dışında pc için kablolu olarak gamepowerın var 700-800TL arası 7.1 sounrond özelliklerine baya dolu güzel rgbsi kumandası sürücüsü var onu alabilirsinbilgisayar laptop kulakiçi telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnundumda fakat sağ kulaklık çok cızırdıyor başka telefon kulaklıklarıda denedim ama iphone kulaklığından tut jbl kulaklığa kadar (kablolu) discordda mikrofon sesi aşırı az gidiyor kulakiçi güzel micli kulaklık yada yazın terletmeyecek kumaş pedli kafaüstü gaming kulaklık öneriniz var mı bütçe en fazla 600tl 650tllik atıp biraz aşıyor demeyin lütfen kulaklık yerine dc de mikrofonumun sesini nasıl arttırabilirim karşı taraf %200 yapsa bile az gidiyor
600 tl steelseries ? nerde kankam link at alayım hemensteelseries alabilirsin
ben XPG precong kullanıyorum gayet iyi fiyatına görebilgisayar laptop kulakiçi telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnundumda fakat sağ kulaklık çok cızırdıyor başka telefon kulaklıklarıda denedim ama iphone kulaklığından tut jbl kulaklığa kadar (kablolu) discordda mikrofon sesi aşırı az gidiyor kulakiçi güzel micli kulaklık yada yazın terletmeyecek kumaş pedli kafaüstü gaming kulaklık öneriniz var mı bütçe en fazla 600tl 650tllik atıp biraz aşıyor demeyin lütfen kulaklık yerine dc de mikrofonumun sesini nasıl arttırabilirim karşı taraf %200 yapsa bile az gidiyor
knk NETAPLUS Yoro V5 Rgb Siyah Oyuncu Kulaklığı NETAPLUS-YOROV51 var 310 tl hemde rahatbilgisayar laptop kulakiçi telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnundumda fakat sağ kulaklık çok cızırdıyor başka telefon kulaklıklarıda denedim ama iphone kulaklığından tut jbl kulaklığa kadar (kablolu) discordda mikrofon sesi aşırı az gidiyor kulakiçi güzel micli kulaklık yada yazın terletmeyecek kumaş pedli kafaüstü gaming kulaklık öneriniz var mı bütçe en fazla 600tl 650tllik atıp biraz aşıyor demeyin lütfen kulaklık yerine dc de mikrofonumun sesini nasıl arttırabilirim karşı taraf %200 yapsa bile az gidiyor
pahalı kulaklık terletmeyen kulaklıktırbilgisayar laptop kulakiçi telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnundumda fakat sağ kulaklık çok cızırdıyor başka telefon kulaklıklarıda denedim ama iphone kulaklığından tut jbl kulaklığa kadar (kablolu) discordda mikrofon sesi aşırı az gidiyor kulakiçi güzel micli kulaklık yada yazın terletmeyecek kumaş pedli kafaüstü gaming kulaklık öneriniz var mı bütçe en fazla 600tl 650tllik atıp biraz aşıyor demeyin lütfen kulaklık yerine dc de mikrofonumun sesini nasıl arttırabilirim karşı taraf %200 yapsa bile az gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?