Yazın TYT ne kadar gelişir?

3 ayda 65 Net TYT ne kadar yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazın başındayız malum 12. sınıf olacağım Tecrübe edenleriniz olduysa tüm yazı evde geçirip ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce 65 Netten nereye kadar çıkabilir mesela 65 net 100 olur mu 1 yazda? Bu arada 65 yapıyorum fakat 9. ve10. sınıf bilgim çok az daha yeni yeni konu öğrenmeye geçtim baya bir eksiğim var daha. Konya Meram Fen Lisesinde okuyorum LGS 493 puanım vardı potansiyel var diyorlar kısaca ama ben kendimi oldukça düşük görüyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
90a rahat çıkarsın. devam edersen 12nin sonlarında 110-120 arasına sabitlersin netlerini

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazın başındayız malum 12. sınıf olacağım Tecrübe edenleriniz olduysa tüm yazı evde geçirip ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce 65 Netten nereye kadar çıkabilir mesela 65 net 100 olur mu 1 yazda? Bu arada 65 yapıyorum fakat 9. ve10. sınıf bilgim çok az daha yeni yeni konu öğrenmeye geçtim baya bir eksiğim var daha. Konya Meram Fen Lisesinde okuyorum LGS 493 puanım vardı potansiyel var diyorlar kısaca ama ben kendimi oldukça düşük görüyorum.
Ders dinleyişine de bağlı bu durum. Sanırım Covid-19 dönemine gelmiş senin 9-10. sınıfın online eğitimlerden vs. aklında bilgi kalmış ise çok rahat güzel yol kat edersin ama bu durum dediğim gibi online ders performansına da bağlı çünkü eğer çok bir bilgin yok ise o dönemlerden baya yavaş ilerlemek zorunda kalacaksın.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
3 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum : tyt matematik için her gün 10-15 problem çöz (sıkılmıyorsan 25 30 da çözebilirsin kısaca 1-2 test) 1-2 test paragraf çöz mutlaka. sayısalcı mısın belirtmemişsin fen dersleri için kimya en kolayı benim için konu çalışması + tekrar 3 ayda fullersin. Sosyali branş denemelerle yükseltebilirsin ben öyle yapmıştım. Geometri için üçgenleri bilmeden diğer konulara geçme ve günde 1 test de geometri için ayırırsan 3 ayda 80+ yaparsın

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bro bu senin çalışma stiline göre değişir,ne kadar kapasiteye sahip olduğuna göre değişir.Hırs varsa azim varsa netlerini artırabilirsin.Onun dışında evde değil kütüphanede veya sosyal parklarda çalışmalısın.Birde mümkünse konsantrasyonunu artıracak takviyeler kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aga ders dinlemelisin her gün matematikten 15 20 soru çöz netin 10 15 olsum türkçe den en az 30 netin olmalı dier söyleyişle çok çalışmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sana bağlı ama 3 ayda rahat 90+ yaparsın.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sadece matematik çalış bence yaz yeter mata

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çalışmana bağlı uzun çalışma verimli çalış

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Netlerinin düşük olduğu derslere bakmalısın Youtube da çok kaliteli 40 günde 30 günde tyt kursları var onlara bakabilirsin netlerinin düşük olduğu derslerden ne kadar fazla soru tipi çözersen netlerin o kadar artar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
devlet insanları değişirse çok güzel gelişir jsjsjsjs:D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aga 2 kez mezuniyete bırakan biri olarak söylim sana mutlaka tyt yi bu yaz bitir bak mutlaka kendini soğutla istersen insanlardan
ayt ye geç ve bitir sonra tekrar tekrar denemeler çözerek her hafta 1 tane eksiklerine geri dön analiz yapıp

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
80+ üzerine cıkarsın eger kendine cok güveniyorsan 100+ gelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bence stabil tekrar ve test çözmek önemli her türlü gelişir fakat sıkılıp boşlamamak şart

Nice
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
düzenli çalışma ve verimli çalışma her zaman başarıyı getirir sana tavsiyem şu bence yaptığın bütün çalışmaları bir yere not et bugün şunları yaptım şu gün bunları ardından 1 haftan dolduğunda o listeye bir göz at neler yapmışım neremde eksik var neleri düzeltmem lazım hata yapmaktan korkmayan insan hatasını kapatmaktan da korkmaz bu yüzden hatalarının yanlışlarının üzerine yoğunlaş bu sana en kötü ihtimal +15 net kazandırır onun dışında gerçekten düzenli ve aksatmadan çalışmayla +90ları görebilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tüm konulara 0 dan başla, Türkçe ve Matematikte ilerle, not tutarak çalış, konu sonrası mutlaka soru çöz. 3 ay çalışmanla beraber cidden netin yükselir ama bırakmaman gerekiyor, ara ara geri dönmen gerekicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...