- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Bunları yalanlayan ya israyilli ya amarigalidır netben ilk çıkıtığı gün izledim kanalın fanıyım bu olay gerçek kurandada yazıyor yani şimdi çıkıp bazı tek hücreliler yazmasın bu saçmalık yaw hepsi amerika oyunları
ayn moruqBunları yalanlayan ya israyilli ya amarigalidır net
kurani okutun muben ilk çıkıtığı gün izledim kanalın fanıyım bu olay gerçek kurandada yazıyor yani şimdi çıkıp bazı tek hücreliler yazmasın bu saçmalık yaw hepsi amerika oyunları
tamamen okumadım ama bir kısmını okudum ve bu konunun geçtiği ayetide okudumkurani okutun mu
ben de şunu okutum hangi PEYGAMBER oldunu hatirlamiyom yecuc ve mecuc insanlarin mahsulerini yiyor caliyor muş ve PERGAMBERİMİZ bir ookla iki dağ yamacinin arasina ok atmiş ve duvar oluşmuş o yere ve yecuc ve mecuc bir kavimdirtamamen okumadım ama bir kısmını okudum ve bu konunun geçtiği ayetide okudum
aynen ben tam hatırlamıyorum ama ona benzer kımayete yakın çıkacak diolarben de şunu okutum hangi PEYGAMBER oldunu hatirlamiyom yecuc ve mecuc insanlarin mahsulerini yiyor caliyor muş ve PERGAMBERİMİZ bir ookla iki dağ yamacinin arasina ok atmiş ve duvar oluşmuş o yere ve yecuc ve mecuc bir kavimdir
girişi yok allah onları dağa hapsetmiş kıymate yakın dağ yıkılacak ve tüm nehirler kuruyacak diolarBence doğru olabilir, Fakat; Eğer mağranın bir girşi varsa, NEDEN ORADAN DIŞARI ÇIKMIYORLAR?
Şüpeli bir olay
mağara bulunamadı çünlü allah onları hapsetmiş ancak allah onları çıkartırhocam bence bu sonsuz magarnin dibini buldular ama dibinde garib yada deyerli bisey oldu icin sonu yok diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?