Ya maksat dgs ile mühendislige geçmek şimdi oda aynısını yapıcak bunu demeyi unutmusum birazcıkta aileler arası kasıntı benim onu geçmemi fln istiyolar yani ondan muhendislikde 150k istiyomus gecen sene bu sene 130 140 fln olursa benim içinde baya zorNeden Abes kaçsın dostum her bölümün kendine özgü güzelliği var. Asıl önemli olan senin o bölümü ne kadar çok istediğin ve o bölüme gidebilmek için gösterdiğin çaba.
Ya maksat dgs ile mühendislige geçmek şimdi oda aynısını yapıcak bunu demeyi unutmusum birazcıkta aileler arası kasıntı benim onu geçmemi fln istiyolar yani ondan muhendislikde 150k istiyomus gecen sene bu sene 130 140 fln olursa benim içinde baya zorTabiki abes kaçmaz İstediğin bölümü okursan mutlu olursun unutma herzaman istediğin işi yapmak iyidir
Aileler arası kasıntı derken, başkasının başarısını kıskanmak biraz saçma oluyor hele ki başkasının başarısı ile yarışa girmek daha saçma bunun için kendi mutluluğunu bozma dostum en iyi bölüm, iş ve aşk senin istediğindir bunu hiç bir zaman unutma.Ya maksat dgs ile mühendislige geçmek şimdi oda aynısını yapıcak bunu demeyi unutmusum birazcıkta aileler arası kasıntı benim onu geçmemi fln istiyolar yani ondan muhendislikde 150k istiyomus gecen sene bu sene 130 140 fln olursa benim içinde baya zor
Ya maksat dgs ile mühendislige geçmek şimdi oda aynısını yapıcak bunu demeyi unutmusum birazcıkta aileler arası kasıntı benim onu geçmemi fln istiyolar yani ondan muhendislikde 150k istiyomus gecen sene bu sene 130 140 fln olursa benim içinde baya zor
Ya maksat dgs ile mühendislige geçmek şimdi oda aynısını yapıcak bunu demeyi unutmusum birazcıkta aileler arası kasıntı benim onu geçmemi fln istiyolar yani ondan muhendislikde 150k istiyomus gecen sene bu sene 130 140 fln olursa benim içinde baya zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?