aynen2 yıllık sözleşme var o bitsin türknete geçcem
Aman diyeyim öyle bir hata yapma kardeşim ben çektim sen çekme. Geçenlerde benimde sözleşmem bitti ve turknete geçtim. 14 mpbs hızı ilk 3 gün verdiler fakat oyunlarda ping sorunu yaşıyordum sebepsizce. Sonra destek talebi belirttim 1-2 hafta cevap gelmedi ve her yeni açtığım destek talebi için 1 hız düşürüldü ve şuanda hızım 0.5 mpbs. İptal dilekçesi verdim 100 tl fatura köstüler bide afedersin. Şuanda iptal olmasını bekliyorum.2 yıllık sözleşme var o bitsin türknete geçcem
Aynen öyle hiç değilse Türk Telekom'da felan bi müşteri hizmetlerini arıyorsun bi konuşuyorsun. Bunda adamların şeyinin keyfine göre.Türknet dediğin firma kek bir firma alırsın kullanırsın sorun yaşarsan geçmiş olsun müşteri hizmetleri yok denilecek kadar rezalet eğer Türknet'den çıkmak isterseniz 2-3 ay garanti uğraşıyorsunuz yani çinden gelen bir ürün gibi garantisi yok.
DoğrudurBiz Ölürüz o akk kalkmaz
Aynen diğerlerine 60 lira verip verdiğimi almamaktansa iyidiren iyi'si türknet alt yapı olmayan yere 35Mbps internet veriyor ve akk yok 60 TL aylık
Ne zaman doğru karar aldığını gördün?Doluşun beyler SüperOnline'a ya da TürkNet'e TürkTelekom sapıttı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?