yanı bınun arsasının neyden oldugunu bulmak cok kolay telefondan bır fılm ızle .yanlız otomattık baglanmayaı kapa.ozaman ortaya cıkar.bence o ınternetten degıldır bız sureklı fılm ızlıyoıruz daha oyle bır sorunla karsılasmadım.sana kolay gelsın
wifi sorunu çok oluyor bilgisayarımı wifi ile bağlandığım zaman ping çok değişken oluyor.bunu televizyonda da aynı sroun olacağını düşünüyorum .açıklama için teşekkür güzel paylaşım
Garantisi devam ediyorsa teknik servise durumu bildirin. Bende de Vestel 50FD7300 var. Aynı durum olmasa da benzeri başıma geldi. Servise bildirdim. Büyük bir güncelleme gelmiş ve bunu kendisi yapamıyor dediler. Gelip usb ile güncelleme yaptıklarından sonra düzeldi. Bu hizmet, akıllı televizyonlar için garantisi bitse de ücretsiz olarak yapılıyormuş.
Garantisi devam ediyorsa teknik servise durumu bildirin. Bende de Vestel 50FD7300 var. Aynı durum olmasa da benzeri başıma geldi. Servise bildirdim. Büyük bir güncelleme gelmiş ve bunu kendisi yapamıyor dediler. Gelip usb ile güncelleme yaptıklarından sonra düzeldi. Bu hizmet, akıllı televizyonlar için garantisi bitse de ücretsiz olarak yapılıyormuş.