Yeni başladım lole önerileriniz yada ipucularınızı söylermisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni başladım hiç bişe bilmiyom hangi karakteri seçeceğimide sadece küfür yemekten bıktım

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuna gir kendi koridorunu kaybetme minyonlara son düz vuruş at karşı takımda teleport yoksa koridorundaki minyonları rakip kuleye götürt adam minyon kaçırsın /sustur all yap sadece ssler kalsın böyle anlatılcak bi şey değil ama zevkini çıkar işi rekabete döktüğün an oyun senın için zindana dönüşüyor ben oyunu pek bilmezken köpek gibi eğlenirdim lolde oyunu anladıkça eğlencesi gidiyor.. her şampiyon için farklı şeyler var youtube da a dan Z'ye serileri var veya 0 dan challengera var izle işte brom ama zevk almayı unutma küfür eden biri varsa sustur raporla geç lol eğlenceliydi... eskiden

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Honestly, telling you how to play isn't even gonna help. The game is legit a game you have to spend some time on. First, you'll hate it but TRUST ME, EVERYONE THAT I'VE TOLD TO PLAY LEAGUE IS ADDICTED NOW. If you want to be addicted to the game go right on ahead, but I am warning you.

But the best advice I can give you is the easiest = LEGIT LOOK AT YOUR MINI-MAP
If you don't see the enemy laner on the map back off, chances are they coming for your ass if you too pushed up.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
youtubeda öğretici videolar var gayet güzel onlardan izleyebilirsin biraz video izle kavrarsın yavaş yavaş blitz adlı uygulamayı indir yardımcı olur sana biraz daha

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Basit olan herolari oyna

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
certain champions are better in certain lanes for example Morderkaiser is a good TOP lane champion. So learn more about what champion to use on what lane.

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yol yakınken başlama bence oyunda fazla küfür,argo,anna bacı yapan insanlar var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kaç kurtar kendini bırakamıyosun daha sonra

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "fakeramons, post: 3501428, member: 2291626"]
enter the game, do not lose your lane, last straight hit to minions, if there is no teleport to the opposing team, take the minions in the corridor to the opponent tower, man kidnap / mute all, it is not something to be told just like that, but enjoy the competition, the game turns into a dungeon for you while I don't know the game much I had fun like a dog lolde the fun goes as I understand the game .. there are different things for each champion There are series from A to Z on youtube or there are from 0 to challenge.
[/ QUOTE]ok

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öğrenmeye çalış video izle zor karakterleri oynama ve bunun bir oyun olduğunu unutma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka tr serverine başlama kanser olurusn

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ilk maçımda yendim 5 4 oynadım

Üye
5 HİZMET YILI
Hiç başlama ciddiyim yazık edersin sinirlerine...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyuna başlarken herkesi blokla oyununu oyna...

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
phanteon veya usta yi oyna ve yalnız kazan

Üye
5 HİZMET YILI
bende başlamayı düşünüyordum ama sonra çok toxic dediler hiç girmedim kolay gelsin sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...