dostum piyasayı araştırmanı tavsiye ederim şuan piyasada ekran kartı yok olan kişilerde 17 bin tl istiyorgüzel kazıklamışlar o fiyata rtx 3060 olan bir pc alırdın.
dostum piyasayı araştırmanı tavsiye ederim şuan piyasada ekran kartı yok olan kişilerde 17 bin tl istiyorben bilerek yorum yaptığını düşünmüyorum sağol genede
babacım güzel yorumun için teşekkür ederim <3Hocam 1080 yeterli bir ekran kartı rtx teknolojisine kafanı takmıyorsan seni uzun süre halen götürür, 3060 falan 1080in kırıntılarını süpürsün hayırlı olsun güle güle kullan fiyatı da yeterli piyasa sıkıntı şuan
dostum siteye bakiye yüklüyorsun 2 hafta içerisinde geliyor kasa ve arkadaşım dün sipariş verdi stok yok dediler bugun farklı parçalar ile stok var dediler tekrar sorduk yok dediler stoklar bitik durumda bu siteden 3 sefer sipariş verdik ve sonuç alamadıkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnternete yazıp testlerine bakabilirsin hocam bu arada, 3070 vs 1080 falan yaz bak yani 3060 1080 müdavimlerini gör bakbabacım güzel yorumun için teşekkür ederim <3
Post automatically merged:
dostum siteye bakiye yüklüyorsun 2 hafta içerisinde geliyor kasa ve arkadaşım dün sipariş verdi stok yok dediler bugun farklı parçalar ile stok var dediler tekrar sorduk yok dediler stoklar bitik durumda bu siteden 3 sefer sipariş verdik ve sonuç alamadık
bir çok testlere baktım 3060 la aynı yada 1 tık üst çıktıgı oyunlarda var bir tık altında kaldıgı oyunlarda var ama 3060şı aratacak bir ekran kartı kesinlikle değil onun verdiği herşeyi verebiliyorİnternete yazıp testlerine bakabilirsin hocam bu arada, 3070 vs 1080 falan yaz bak yani 3060 1080 müdavimlerini gör bak
1080 ti dostum hep hayalimdi bütün yayıncılar zamanında kullanıyordu bende yeri ayrıdır her zaman3060 ti bir sistem alırdın bunun yerine
Hayalinin peşinde koşup rtx 3060 ti almaktan vazgeçmek helal olsunbir çok testlere baktım 3060 la aynı yada 1 tık üst çıktıgı oyunlarda var bir tık altında kaldıgı oyunlarda var ama 3060şı aratacak bir ekran kartı kesinlikle değil onun verdiği herşeyi verebiliyor
Post automatically merged:
1080 ti dostum hep hayalimdi bütün yayıncılar zamanında kullanıyordu bende yeri ayrıdır her zaman
neye göre kazıklanmışım acıklamasını yaparsan ona göre dikkatli olurum birdahaki sefereGüzel kazıklanmışsın kanka ekran kartı alırdın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?