Hocam anakart üzerindeki VGA portuna değil ekran kartı üzerindeki Display Port ya da HDMI portuna takmanız gerekiyor. Anakart üzerindeki görüntü çıkışları onboard ekran kartı (kısacası işlemciye dahil olan ekran kartı ki hepsinde yok) için var. Ki neredeyse tüm modern ekran kartlarında VGA artık yok.knk bilgisayarcı arkadaşı aradım display port olmadığı içinmiş
yarın bilgisayarcıya götürücem belki bir şeyini yanlış falan takmışımdırSorun anakart üzerindedir. Klavye fare ışıkları yanıyor lakin monitöre görüntü gelmiyor ise stok sistemlerin genel problemidir anakart bozuk hemen ara geri gönder değiştirsinler.
eğer orda problem anlaşılırsa geri gönderirimyarın bilgisayarcıya götürücem belki bir şeyini yanlış falan takmışımdır
çıkar tak yaptımbro rami biraz bastır görüntü gelecek
Hayır neden bu kadar saçma bir karar verdin? Mahalle tamircisine götürüp neyi ima edeceksin... Hemen satın aldığın yerin internet sayfasına gir ticket oluştur hatayı yaz ve geri gönderme anlaşmalı kargo numarasını iste ve hemen geri dönder.yarın bilgisayarcıya götürücem belki bir şeyini yanlış falan takmışımdır
Post automatically merged:
eğer orda problem anlaşılırsa geri gönderirim
kankacım 1 hafta sonra valo turnuvam var ve baktığımda insanlara pc geri en az 15 günHayır neden bu kadar saçma bir karar verdin? Mahalle tamircisine götürüp neyi ima edeceksin... Hemen satın aldığın yerin internet sayfasına gir ticket oluştur hatayı yaz ve geri gönderme anlaşmalı kargo numarasını iste ve hemen geri dönder.
Anakart veya ekrandan kaynaklıdır fazladan ekranı varsa öyle bir çıkarıp denemelisin olmuyorsa anakartta bencemonitörün kartın kartında bi hata olabilir veya kurulumda yanlış yapılan birşey vardır teknik destekten yardım iste
30 gün falan bekledim ama geri göndermeleri içinbenimde öyle gibi benzer bir hataydı geri gönderttim işlemci bozuk çıktı bence hemen gönder geri yenisini yollasınlar
knk bilgisayarcı arkadaşı aradım display port olmadığı içinmişbenimde öyle gibi benzer bir hataydı geri gönderttim işlemci bozuk çıktı bence hemen gönder geri yenisini yollasınlar
30 gün falan bekledim ama geri göndermeleri için
Hocam anakart üzerindeki VGA portuna değil ekran kartı üzerindeki Display Port ya da HDMI portuna takmanız gerekiyor. Anakart üzerindeki görüntü çıkışları onboard ekran kartı (kısacası işlemciye dahil olan ekran kartı ki hepsinde yok) için var. Ki neredeyse tüm modern ekran kartlarında VGA artık yok.knk bilgisayarcı arkadaşı aradım display port olmadığı içinmiş
evet evet ben direkt eve geldiğim gibi yeni bilgisayar heyecanıyla taktım hızlı hizli aşağıdaki ekran kartinin ustundekilere takilicaktiHocam anakart üzerindeki VGA portuna değil ekran kartı üzerindeki Display Port ya da HDMI portuna takmanız gerekiyor. Anakart üzerindeki görüntü çıkışları onboard ekran kartı (kısacası işlemciye dahil olan ekran kartı ki hepsinde yok) için var. Ki neredeyse tüm modern ekran kartlarında VGA artık yok.
hdmı kablosu tam oturmuyo olabilir aynı problem bendede vardıyarın bilgisayarcıya götürücem belki bir şeyini yanlış falan takmışımdır
eğer orda problem anlaşılırsa geri gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?