Evet beyler yaklaşık 2 sene önce bir karar almıştım aşağıdaki linkte paylaşmıştım şuan yakınından bile geçmiyorum. Başarısız oldum yani.Yeni bir karar aldım 2 sene değil 1 sene sonra 2 hedefimi gerçekleştirdiğimi söyleyecem diğerini gerçekleştirmeye 1 senem var diyecem tak tak tak diyecem bunları gerçekleştirecem kendime inanıyorum ve kendimden eminim. Hadi bakalım
Edit: 2 hedefimide gerçekleştirdiğimi söyleyecem seneye sınavlar açıklandığında temmuzda büyük ihtimalle diğer hedefimi yani 3. cuyu gerceklestirmeye 1 sene var diyecem. Sıfırdan başlıyorum hedeflerime buarada .
Hedefin ne olursa bilincin kendini ona göre hazırlar. Düşük bir hedef belirlersen bilincin de kendini buna göre ayarlar ancak yine hedefini düşürmene neden olabilir. O yüzden her zaman yapabileceklerinden biraz daha zor bir hedef belirle ki yapabileceğinin en iyisini yapabilmen daha mümkün olsun. Kolay gelsin
Ne Olursa Olsun Hiç Bir Zaman Vazgeçme Önüne Engeller Çıkacak Yılmaya Kadar Gidebilir Ama Sen Hiç bir Zaman Vazgeçme Vazgeçmek Güzel Degildir. Sadece Pişmanlıktır.