yeni bir twich yayıncısıyım nasıl öne çıkabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
kaliteli yayın yaparak çıkabilirsin ancak kendini göstermek için ekipmanların çok iyi olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
daha az yayınlanan oyunlar tercih et bence. ya da çok iyi oynadığın oyunların yayınını yap böylece öne çıkabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum acı gerçek yeni yayıncıysan 1-2 hafta boyunca 1 izlenebilirsin ama düzenli yaparsan 2-3 ay sonra meyve vermeye başlarsın şu an yeni yayıncılara pek şans tanınmıyor

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
amacım reklam yapmak değil sadece fikir alıp danışmak için yazdım yeni bir yayıncı olduğum için twichte ön planda görülmüyorum sizce ne yaparsam bir yerlere gelebilirim ?
sohbet yayını yapıcaksan tek yapma bence kanka populer oyunlar oynarsan tek basınaysan daha ıyı olur bence

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
düzenli bir şekilde yayın yapman önemli izleyicilerinle etkileşimini kesme genel olarak sohbet et oyun oynarken bile
kendi tarzını yarat

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer oyun oynuyorsun en yeni çıkan oyunları anlık satın alıp oynarsan biraz biraz tanınırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yayın görevleri oluyordu sanırım onları tamamladıkca öne çıkılıyor diye biliyorum

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
usta kafanda bir eskiz oluştur üzernen remake yaparak düzenle bence.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka ben senin yerinde olsam tiktoktan büyümeyi denerdim yani reklamimi yapardim ayrica cekilis yaparak izlenmeni artirmayi deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
amacım reklam yapmak değil sadece fikir alıp danışmak için yazdım yeni bir yayıncı olduğum için twichte ön planda görülmüyorum sizce ne yaparsam bir yerlere gelebilirim ?
hocam yayınları 18:00-19:00 gibi açsanız iyi olur oynadığınız oyuna kategoriye bağlı fazla izlenen şeyleri seçebilirsiniz takipçi gelir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Twitch yayıncısı olarak daha fazla izleyici çekmek ve platformda öne çıkmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Düzenli Yayın Programı: İzleyicilerin ne zaman yayında olacağınızı bilmesi önemlidir. Düzenli bir yayın programı oluşturun ve bunu sosyal medya hesaplarınızda ve Twitch kanalınızda paylaşın.
  2. Sosyal Medya Etkinliği: Twitch dışındaki sosyal medya platformlarında da aktif olun. Twitter, Instagram, Facebook ve Discord gibi platformlarda hesaplarınızı yönetin ve takipçilerinizle etkileşimde bulunun. Yeni yayınlarınızı ve özel etkinliklerinizi bu platformlarda paylaşarak daha fazla izleyiciye ulaşabilirsiniz.
  3. Kaliteli İçerik Üretme: İzleyicilere eğlenceli, bilgilendirici ve ilgi çekici içerikler sunmaya çalışın. Oyunlarda iyi olun, izleyicilerle etkileşimde bulunun ve canlı yayınlar sırasında enerjik ve pozitif bir tutum sergileyin.
  4. Oyun Seçimi: Popüler oyunlar yayınlamak daha geniş bir kitleye ulaşmanızı sağlayabilir, ancak aynı zamanda bu oyunlarda daha fazla rekabet olduğunu unutmayın. Niche oyunlar veya daha az popüler oyunlar yayınlamak, sadık bir izleyici kitlesi oluşturmanıza yardımcı olabilir.
  5. İşbirlikleri ve Ağ Oluşturma: Diğer yayıncılarla işbirliği yaparak, ortak yayınlar düzenleyerek ve yayıncı topluluklarına katılarak ağınızı genişletin. Bu, hem yeni izleyicilere ulaşmanızı hem de Twitch platformunda daha görünür olmanızı sağlar.
  6. Yayınlarınızı Tanıtın: Twitch'teki öne çıkan ve popüler yayıncıların yayınlarını izleyin, yorum yapın ve sohbetlere katılın. Bu sayede, diğer izleyicilerin ve yayıncıların sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz.
  7. Görsel ve Ses Kalitesine Dikkat Edin: Yayınlarınızın görsel ve ses kalitesini artırarak izleyici deneyimini iyileştirin. Profesyonel bir kamera ve mikrofon kullanarak, yüksek kaliteli yayınlar yapın ve düzenli olarak ayarlarınızı kontrol edin.
  8. Yayınlarınızı İyileştirin: Yayınlarınızı sürekli olarak değerlendirin ve geliştirin. İzleyici geribildirimlerini dikkate alarak, yayınlarınızı daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmeye çalışın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Takipçili bir yayıncıyla takılmalısın bence daha hızlı tanınırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Makaran ve muhabbetin varsa insanlar zaten gelip izlemeye başlayacaktır ya da bir şeyde baya başarılıysan main conceptin o olsun onla ilerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...