güzel phonk hocam elinize sağlıkSelamın aleykum tekrardan Allaha şükür iyiyim. Hala depremler devam ediyor fakat normal hayatımıza dönmek lazım artık. Phonka başlamayı düşünüyorum. Dinleyip görüşlerinizi önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Yorum like abone unutmayalım desteğinize ihtiyacım var dostlar.
Geçmiş olsun hocam, remix de güzel olmuş. Eline sağlık.Selamın aleykum tekrardan Allaha şükür iyiyim. Hala depremler devam ediyor fakat normal hayatımıza dönmek lazım artık. Phonka başlamayı düşünüyorum. Dinleyip görüşlerinizi önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
hocam cok güzel eline sağlıkSelamın aleykum tekrardan Allaha şükür iyiyim. Hala depremler devam ediyor fakat normal hayatımıza dönmek lazım artık. Phonka başlamayı düşünüyorum. Dinleyip görüşlerinizi önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
hocam emeğine sağlık gym de açıcam senin içinSelamın aleykum tekrardan Allaha şükür iyiyim. Hala depremler devam ediyor fakat normal hayatımıza dönmek lazım artık. Phonka başlamayı düşünüyorum. Dinleyip görüşlerinizi önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?