Merhabalar Arkadaşlar Bu yazımda size artık tamamiyle değişikliğe gidilmiş olan Cs-Go hakkında bilgiler vereceğim
Arkadaşlar biliyorsunuz'ki artık cs-go ücretsiz oldu şimdi sırayla önce soruyu sonra cevabını yazarak size bilgilendirme yapacağım.
Önceden Cs-Go almıştım ücretli ve vac yemiştim ücretsiz olmasıyla hesabımın vac'ı da kalkmışmıdır ?
Kesinlikle hayır o vac hala duruyor .
Ben ücretliyken aldım Cs-Go'yu şimdik ücretsiz alanlardan ne farkım olacak ?
Tek bir farkın olacak daha önce aldığına dair bir rozetin olacak ve onu profilinde sergileyebileceksin yani "Ben Cs-Go'yu paralı aldım haberiniz olsun" -Tarzı bi anlam ifade eden bir rozet
Birde seçkin hesap olacaksınız istediğiniz taktirde sadece seçkinlerle eşleşeceksiniz.
Cs-Go'yu ücretsiz aldım ve vac yedim ne yapabilirim veya başka hesap açsam oda vac'lı olurmu ?
Ücretsiz aldınız ve vac yediyseniz eğer rütbe derdiniz yoksa ve skin tarzı dert edeceğiniz birşey yoksa açın yeni steam hesabı direk cs-go sayfasına gidin ve kütüphaneme ekle deyin.
Önceki hesapta vac yemeniz açtığınız yeni hesabı hiçbir şekilde etkilemeyecektir - Ip, dns, modem resleme falan yapmanıza gerek yok
Sadece yeni hesap açın ve yeniden alın başka hiçbir uğraşa gerek yok .
Ücretsiz aldım vac yedim rütbe ve skin'lerim vardı ne yapabilirim ?
Arkadaşlar rütbe, skin ve paranız var ise ve bu hesapta vac yediyseniz o hesap artık çöptür.
O rütbe bir işe yaramaz skin alamaz satamazsınız yani topluluk pazarında hiçbir aktivite yapamayacaksınız.
Hesapta param var skin-sprey vb... tarzı şeyler almak istiyorum ama vac yedim ne olur ?
Vac yediyseniz eğer o steam hesabında cs-go'da o parayı hiç bir şekilde harcayamazsınız.
Parayı başka oyunlarla değerlendirin cs-go'yu unutun.
Cs-Go ücretsiz oldu ama 77,50Tl'ye Prime Status Paketi Satılıyor O nedir ?
Arkdaşlar o paketin hiçbir anlamı yok parasını sevenler için he tabi bende para bol, saçıyorum derseniz alabilirsiniz .
O paketin anlamı :
"Bakın ben 77.5Tl verdim ve prime paketi aldım" zenginim ve sadece zengin benim gibi bu paketi alan nezih insanlarla oynayacağım bu oyunu."
Demek'tir başka hiçbir anlam ifade etmiyor, Pardon bir avantajı dağa var aslında şöyle anlatayım :
Metin2, Lol tarzı oyunlarda %50 Xp- Ip takviyesi satın alırız ya hani bununda öyle bir avantajı var sandık kazandıran oyunlarda
size sandık çıkma şansını arttırıyor, Yani öğe çıkması arttırma takviyesi diye bir isim koyabiliriz buna .
Cs-Go Danger zone modu çıktı o mod nedir ?
Arkadaşlar o modu özetlemek gerekirse : Pubg, Fortnite ve Ros'un çakması kısaca budur.
Aynı o oyunlar gibi Tabiki o oyunlardan bazı farkları var birebir aynı değil
Örnek : Mapta ineceğiniz alanı seçiyorsunuz ve helikopter oraya götürüp bırakıyor sizi başkalarının seçip ineceği alanıda görebiliyorsunuz.
Bu değişikliklerden sadece birisi farkları ancak oynamakla görebilirsiniz.
Arkadaşlar biliyorsunuz'ki artık cs-go ücretsiz oldu şimdi sırayla önce soruyu sonra cevabını yazarak size bilgilendirme yapacağım.
Önceden Cs-Go almıştım ücretli ve vac yemiştim ücretsiz olmasıyla hesabımın vac'ı da kalkmışmıdır ?
Kesinlikle hayır o vac hala duruyor .
Ben ücretliyken aldım Cs-Go'yu şimdik ücretsiz alanlardan ne farkım olacak ?
Tek bir farkın olacak daha önce aldığına dair bir rozetin olacak ve onu profilinde sergileyebileceksin yani "Ben Cs-Go'yu paralı aldım haberiniz olsun" -Tarzı bi anlam ifade eden bir rozet
Birde seçkin hesap olacaksınız istediğiniz taktirde sadece seçkinlerle eşleşeceksiniz.
Cs-Go'yu ücretsiz aldım ve vac yedim ne yapabilirim veya başka hesap açsam oda vac'lı olurmu ?
Ücretsiz aldınız ve vac yediyseniz eğer rütbe derdiniz yoksa ve skin tarzı dert edeceğiniz birşey yoksa açın yeni steam hesabı direk cs-go sayfasına gidin ve kütüphaneme ekle deyin.
Önceki hesapta vac yemeniz açtığınız yeni hesabı hiçbir şekilde etkilemeyecektir - Ip, dns, modem resleme falan yapmanıza gerek yok
Sadece yeni hesap açın ve yeniden alın başka hiçbir uğraşa gerek yok .
Ücretsiz aldım vac yedim rütbe ve skin'lerim vardı ne yapabilirim ?
Arkadaşlar rütbe, skin ve paranız var ise ve bu hesapta vac yediyseniz o hesap artık çöptür.
O rütbe bir işe yaramaz skin alamaz satamazsınız yani topluluk pazarında hiçbir aktivite yapamayacaksınız.
Hesapta param var skin-sprey vb... tarzı şeyler almak istiyorum ama vac yedim ne olur ?
Vac yediyseniz eğer o steam hesabında cs-go'da o parayı hiç bir şekilde harcayamazsınız.
Parayı başka oyunlarla değerlendirin cs-go'yu unutun.
Cs-Go ücretsiz oldu ama 77,50Tl'ye Prime Status Paketi Satılıyor O nedir ?
Arkdaşlar o paketin hiçbir anlamı yok parasını sevenler için he tabi bende para bol, saçıyorum derseniz alabilirsiniz .
O paketin anlamı :
"Bakın ben 77.5Tl verdim ve prime paketi aldım" zenginim ve sadece zengin benim gibi bu paketi alan nezih insanlarla oynayacağım bu oyunu."
Demek'tir başka hiçbir anlam ifade etmiyor, Pardon bir avantajı dağa var aslında şöyle anlatayım :
Metin2, Lol tarzı oyunlarda %50 Xp- Ip takviyesi satın alırız ya hani bununda öyle bir avantajı var sandık kazandıran oyunlarda
size sandık çıkma şansını arttırıyor, Yani öğe çıkması arttırma takviyesi diye bir isim koyabiliriz buna .
Cs-Go Danger zone modu çıktı o mod nedir ?
Arkadaşlar o modu özetlemek gerekirse : Pubg, Fortnite ve Ros'un çakması kısaca budur.
Aynı o oyunlar gibi Tabiki o oyunlardan bazı farkları var birebir aynı değil
Örnek : Mapta ineceğiniz alanı seçiyorsunuz ve helikopter oraya götürüp bırakıyor sizi başkalarının seçip ineceği alanıda görebiliyorsunuz.
Bu değişikliklerden sadece birisi farkları ancak oynamakla görebilirsiniz.
Ben Cs-Go'da HİLE kullanmak istiyorum ama Vac derdim olmasın nasıl yaparım ?
Arkadaşım fake bir mail aç tek kullanımlık o mail üzerine bir steam hesabı aç
Ve cs-go'yu kütüphanene ekle ardından indir hile'yi dilediğin gibi kullan ister belli et ister etme sana kalmış
Belli bir süre kullandın ve Vac'mı yedin tek yapman gereken bu açtığın hesabı unut Başta yazdıklarımı tekrarla ve yeni hesap aç
Gene aynı şekil ondada aynılarını yap ve bundada Vac yediğinde dediklerimi tekrarla bu taktiği sürekli kullanarak ömür boyu yeni hesap açıp rahatlıkla hileyi kullanabilirsin
Hiç bir derdin olmaz hiç bir şeyi kafana takmazsın raat
Arkadaşım fake bir mail aç tek kullanımlık o mail üzerine bir steam hesabı aç
Ve cs-go'yu kütüphanene ekle ardından indir hile'yi dilediğin gibi kullan ister belli et ister etme sana kalmış
Belli bir süre kullandın ve Vac'mı yedin tek yapman gereken bu açtığın hesabı unut Başta yazdıklarımı tekrarla ve yeni hesap aç
Gene aynı şekil ondada aynılarını yap ve bundada Vac yediğinde dediklerimi tekrarla bu taktiği sürekli kullanarak ömür boyu yeni hesap açıp rahatlıkla hileyi kullanabilirsin
Hiç bir derdin olmaz hiç bir şeyi kafana takmazsın raat
Bunlar dışında bak şu bilgiyi atlamışsın diyen olursa yorumlasın konuya ekliyeyim.
Bu arada arkadaşlar Forumdaki açtığım ilk faydalı konu
Hatalı bir kelimem veya yanlışım olduysa mesaj olarak beni bilgilendirirseniz
Hatamı düzeltirim .
Okuyup Yorumladığınız İçin Şimdiden
Teşekkürler
İyi Oyunlar
Hatamı düzeltirim .
Okuyup Yorumladığınız İçin Şimdiden
Teşekkürler
İyi Oyunlar
DÜZENLEME : ARKADAŞLAR FORUMDA BU KADAR DETAYLI ANLATAN BİR KONU YOK LÜTFEN YORUMA
"BIKTIM ARTIK AÇMAYIN CS-GO HAKKINDA KONU" YAZIP DURMAYIN RİCA EDİYORUM.
"BIKTIM ARTIK AÇMAYIN CS-GO HAKKINDA KONU" YAZIP DURMAYIN RİCA EDİYORUM.
paralıyken 3 steam vac'ladım 4.yü satın aldım yani boşuna yoruma yazmayın
77.5'luk prime'da en azından hile olmaz diye
Hileci bir insan her oyunda hilecidir affetmez, farketmez benim gibi
Moderatörün son düzenlenenleri: