Onaylı Üye
lasthit olayında bende ise tam tersi var özellikle early de atack damage azken harass/lasthit mod farketmeksizin bazen minyonlara biraz erken vurduğu oluyor minyon 2-3 can kalıyor yani barı bile gözükmüyor o derece özellikle kalistada var bu durum earlyde lasthiti erken atıyor ya ben ayarları bozdum bir şekilde ya da aklıma kalista pasifi geliyor auto attackların %90 vurması mı sebep oluyor diyeŞahsen benim görüşlerim şöyle; güncellemeden önce minyonlara lasthit atarken bazen gecikiyordu script, bu da minyon kaybına sebep olabiliyordu. Gördüğüm ve tecrübe ettiğim kadarıyla lasthit işi geliştirilmiş. Yapılan delay değişikliğinin bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum.
Delay konusunda da muhtemelen humanize etmek için düzenleme yapılmıştır.
Bu olay bütün kullandığım script ler de vardı en uygun ayarları yapmama rağmen yine de düzeltemem hiç. Benim düşüncem herhalde bilerek yapılıyor minyon kaçırma olayı öteki türlü olsa hiç minyon kaçırmadan Lane temizlersin.lasthit olayında bende ise tam tersi var özellikle early de atack damage azken harass/lasthit mod farketmeksizin bazen minyonlara biraz erken vurduğu oluyor minyon 2-3 can kalıyor yani barı bile gözükmüyor o derece özellikle kalistada var bu durum earlyde lasthiti erken atıyor ya ben ayarları bozdum bir şekilde ya da aklıma kalista pasifi geliyor auto attackların %90 vurması mı sebep oluyor diye
böyle konuyla alakasız mesaj atarsan banlanırsınteşekkürler, eyw, sağol , çok iyi
delaylar scriptlerin tepki süresidir bence ufak bir humanize hareketi bu aralar arkası dönük e atan cassiopialar görmeye başladık belki önlem olsun fixlenmesin diye default ayarları bu sebepten değiştirdiler.Selamlar script güncellemesi sonrasında skill delayları min 0 dan 150 ye çıkmış.Ben eskiden 0 da kullanıyordum. Sadece merakımdan soruyorum:
skilleri 0 dan 150 ye çıkma,
yeni 50ms ve 25ms delay eklenme sebebi nedir?
özellikle early de atackspeed azken düşük aa delay sıkıntı çıkarır mı
bu yeni/yükselen delayların sebebi nedir 0delay sıkıntı mı yaratıyordu yoksa ufak bir humanize hareketi mi?
ricamdır ki yorum kasmak için bomboş "aynen,bencede,bende merak ediyorum,vs vs" yazıp milletin sinirini hoplatmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?