Btw
Süper Üye
Arkadaşlar Mouse almam gerek League of Legends , Cs Go , Apex , COD ,Rust vs bütün oyunları oynuyorum claw tutuyorum . Bloody yazılımlı olursa güzel olabilir ama bütün markaları önerebilirsiniz .
Adam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzelB450M S2H kullanıyorum knk bengayette memnunum uzun ömürlü
Adam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzelBenim önerim sana Bloody V7MA makro özelliği mevcut.
Everest X7 Kadar ağırsa dostum o mouse pek güzel gelmiyor bana ya şekilleri aynı geliyor ağırlıklarıda aynıdır büyük ihtimalleAdam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzelBenim önerim sana Bloody V7MA makro özelliği mevcut.
Dostum dediğim gibi Everest x7 ile aynı boyutta ağırlıkları eşit mi ve aldığımızda lisans ile beraber mi geliyor .6 sene oldu Bloody v7Ma core 3 aktif mausum var hiç sıkıntısı yok çalışıyor tavsiye ederim Macro edebiliyorsun her oyuna
rampage hayatta önermem en dandik donanımları satan markarampage mause ni öneririm 140 tl bişey
Steelseries Rival 600 önerebilirim.max 300 - 350 dostlar
Dostum son zamanlara doğru baya stokta kalmadığı için fiyatlar arttıSteelseries Rival 600 önerebilirim.
yanlış olmuş knk ya anakartlara falanda bakıyordum DLM-500 yazıcaktım normalde anakartı yazmışım dalgınlık kusura bakmaAdam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzelBenim önerim sana Bloody V7MA makro özelliği mevcut.
Yok ne kusuru olur mu öyle şey. Yanlış yönlendirme olmasın diye yazdım. İyi forumlaryanlış olmuş knk ya anakartlara falanda bakıyordum DLM-500 yazıcaktım normalde anakartı yazmışım dalgınlık kusura bakma![]()
Teşekkürler İyi forumlarYok ne kusuru olur mu öyle şey. Yanlış yönlendirme olmasın diye yazdım. İyi forumlar![]()
Ama şuna dikkat et V7M serisinde Core 3 aktif değil 10$'a satın alıyorsun ama V7MA'da aktif geliyor.Bloody V7M almanı tavsıye ederım kullanmadım ama kullananların yorumunu okuyorak ılerıde bende almayı dusunuyorum.
anladım teşekkür ederim bilgilendirme içinAma şuna dikkat et V7M serisinde Core 3 aktif değil 10$'a satın alıyorsun ama V7MA'da aktif geliyor.