Yeni Ekipman Alıcam Yardım Lazım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Mouse almam gerek League of Legends , Cs Go , Apex , COD ,Rust vs bütün oyunları oynuyorum claw tutuyorum . Bloody yazılımlı olursa güzel olabilir ama bütün markaları önerebilirsiniz .

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bütçeni belirtirsen ona göre önerelim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben 1 yıldır tepe tepe kullanıyorum sinirlendiğim zaman vuruyorum klavyeye fareye çizilme dahi yok çok sağlam klavyede yedekte bulunur.

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
max 300 - 350 dostlar

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzel :burnbear: Benim önerim sana Bloody V7MA makro özelliği mevcut.
:Dqwpekqwep fark ettiğimizde değiştirdi :D
Post automatically merged:

Adam mouse istiyorum diyor sen Anakart öneriyorsun oda güzel :burnbear: Benim önerim sana Bloody V7MA makro özelliği mevcut.
Everest X7 Kadar ağırsa dostum o mouse pek güzel gelmiyor bana ya şekilleri aynı geliyor ağırlıklarıda aynıdır büyük ihtimalle

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
6 sene oldu Bloody v7Ma core 3 aktif mausum var hiç sıkıntısı yok çalışıyor tavsiye ederim Macro edebiliyorsun her oyuna

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
6 sene oldu Bloody v7Ma core 3 aktif mausum var hiç sıkıntısı yok çalışıyor tavsiye ederim Macro edebiliyorsun her oyuna
Dostum dediğim gibi Everest x7 ile aynı boyutta ağırlıkları eşit mi ve aldığımızda lisans ile beraber mi geliyor .

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bloody V7M almanı tavsıye ederım kullanmadım ama kullananların yorumunu okuyorak ılerıde bende almayı dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...