Seçkin Üye
bildiğim kadarıyla pbe de oynayabilirsinbu yamayı deneyebileceğimiz bir yer varmı yoksa kodlarla özel kişilere mi dağıtılıyor.
suikastçılar aşırı buff yiyecek ki rengar kha sevenler draktarla taşır oyunu
adc lerin hayatta kaldıkça fightlarda çok vuracağını düşünüyorum
bildiğim kadarıyla pbe de oynayabilirsinbu yamayı deneyebileceğimiz bir yer varmı yoksa kodlarla özel kişilere mi dağıtılıyor.
suikastçılar aşırı buff yiyecek ki rengar kha sevenler draktarla taşır oyunu
adc lerin hayatta kaldıkça fightlarda çok vuracağını düşünüyorum
beğenmedim demedim sadece rengar gibi herolara basic atak yapamadan teklicekler dedimdeğişiklik iyi olmuş bence sürekli aynı aynı sıkmıştı oynadıktan sonra alışırız ama güzel olmuş nesini beğenmediniz ki?
snowball efektinin ardından durdurulamıcak çoğu char düşünsene 10/2 giden katanın böyle can çalmalı cdr lı buildini. Dakika 10 da 2 item bitirip tüm oyunu itemsiz taşıyabilir bence.değişiklik iyi olmuş bence sürekli aynı aynı sıkmıştı oynadıktan sonra alışırız ama güzel olmuş nesini beğenmediniz ki?
gerçi şimdi mantıklı düşününce dediğin konuda haklısın. Bu şekilde abartı olmuş gibi duruyor. itemler yüzünden bir sürü nerf gelcek desene :/snowball efektinin ardından durdurulamıcak çoğu char düşünsene 10/2 giden katanın böyle can çalmalı cdr lı buildini. Dakika 10 da 2 item bitirip tüm oyunu itemsiz taşıyabilir bence.
üstte batu arkadaşın yazdığını okusana bi, ben de öyle düşünüyodumda adamın yazdığını okuyunca daha mantıklı geldi banazamanla bunada alışılır rünler hakkında da boyle soylendı sonra herkes alışıldı eşyalarda alışılır
nerf mi şu an da biler garen e haa nerf diyolardı en sonda buf landı bence gelse gelse saçma herolara gelir nerf adaletsizlik saten vardı hepten olcakgerçi şimdi mantıklı düşününce dediğin konuda haklısın. Bu şekilde abartı olmuş gibi duruyor. itemler yüzünden bir sürü nerf gelcek desene :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?