malesef öyle bu elolarda 2 3 lp icin oynamaya değmezYükseltme yokmuş tavsiye etmem
Post automatically merged:
Çok saçma değil mi o ne öyle ya 2 3 lp için oyun oynanır mı
özelden msj atar mısın bir sey sorucam bulamadım ben nasıl atıldığını
malesef öyle bu elolarda 2 3 lp icin oynamaya değmezYükseltme yokmuş tavsiye etmem
Post automatically merged:
Çok saçma değil mi o ne öyle ya 2 3 lp için oyun oynanır mı
O kadar elo yükselemedik henüz bilemiyorum o yüzden teşekkür ederim bilgilendirme için. Mesaj atıyorum.malesef öyle bu elolarda 2 3 lp icin oynamaya değmez
özelden msj atar mısın bir sey sorucam bulamadım ben nasıl atıldığını
Evet en geç ayın 13 üne kadar gece pazarı gelicekmişGece pazarıda gelicekmiş galiba kesinleşmiş beklemek daha iyi o yüzden almak yerine
yok knk rito çaktırmadan animasyonlu skinleri azalttı fiayatalarını da arttırdı animasyonu olursa beni silkdiiyi msana o kadarAnimasyon olmazsa pek alınacağını sanmıyorum o yüzden büyük ihtimalle animasyon olur gibime geliyor
Birazda oyun içine yönelmeleri lazım zaten hep skin üzerine yoğunluk gösterdileryok knk rito çaktırmadan animasyonlu skinleri azalttı fiayatalarını da arttırdı animasyonu olursa beni silkdiiyi msana o kadar
aynen knks oyyun hile dolmuş ya eskiden sadece biz hileydik şimdi saçma sapan hileler var onları fixlesinler bariBirazda oyun içine yönelmeleri lazım zaten hep skin üzerine yoğunluk gösterdiler
Aynen bildiğin battlepass olmuş bıçak bile battlepass ile verilenle aynı. Aceleye gelmiş bi set olmuşSetti hiç beğenmedim ben almamda hiç animasyonları falan yok sade düz bir sett battlepass skinleri gibi bir şey olmuş berbat yani
Aynen bildiğin battlepass olmuş bıçak bile battlepass ile verilenle aynı. Aceleye gelmiş bi set olbıçağı bende beğenmedım