- Konuyu başlatan
-
Öyle olacak gibi duruyor her setin fiyatını aynı atıyorlar iyi kötü her seti aynı fiyata getiriyorlarvalla düşük veya yüksek olacak diyemem ama diğer setlerden farkı olmaz gibi setlere göre fiyatlar olmuyor genelde sabit fiyatlar oluyor hep üç aşağısı beş yukarısı olur gene cebinizden 300-400 liranızı alır gibi en az
henüz belli bir fiyat yok ortadabu kadar pahalı olmayaydı iyiydi aslında
1775 lik skinden çok farklı şeyler beklememek lazım.inşallah farklı bir animasyonu olur bizde alırız farklılık olur
Bende öyle düşünüyorum ama umarım beklentileri karşılar şaşırtırlar1775 lik skinden çok farklı şeyler beklememek lazım.
3550 olacak gibisinden birşeyler dönüyor youtuberların videolarındabıçak çok güzel duruyo ama ne kadar olacak acaba
Tam seçilen koymazlar spoiler gösteriyorlar sadece yarın ya da bi güne oyunda zaten set o yüzden spoiler şeklinde atıyorlarPaylaşım için teşekkürler. Videoda güzel görünüyor tam secilmese de bakalım değerlendirmeye alacağız
Haklısın pazarlama taktiği. İnsanlar kafasında yorumluyor ve iyice alımkar oluyor. Mesela ben. Zaten güzel bir set gelse de alsam diye bahane arıyorumTam seçilen koymazlar spoiler gösteriyorlar sadece yarın ya da bi güne oyunda zaten set o yüzden spoiler şeklinde atıyorlar
Set ucuz olmaz dostum. Ancak bir silah bilemedin 2 silah seçer alırızMükemmel umarım ucuz olur Ucuz olursa alabilirim
valla sende haklısın dolar arttıkça vp fiyatlarıda artıyorSet ucuz olmaz dostum. Ancak bir silah bilemedin 2 silah seçer alırız
Gün gelir biz de inşallah bu setleri basit bir şekilde düşünmeden alırız.valla sende haklısın dolar arttıkça vp fiyatlarıda artıyor
İnşallah o günleride görürüz umarımGün gelir biz de inşallah bu setleri basit bir şekilde düşünmeden alırız.
Set değil ama imkanın varsa en sevdiğiniz silahı alabilirsiniz eğer setin içinde varsa. Bir miktar alınabilir oluyor o şekildeFİYATLAR ÇOK YÜKSEKTİR. ANCA İZLEYECEZ MECBUR
Yapıcak birşey yok birde Caps lock kapatırmısınız forumda yasakFİYATLAR ÇOK YÜKSEKTİR. ANCA İZLEYECEZ MECBUR
Bu set umarım ucuz olur sende faydalanırsın kral pazarlama taktikleri müthiş ama haHaklısın pazarlama taktiği. İnsanlar kafasında yorumluyor ve iyice alımkar oluyor. Mesela ben. Zaten güzel bir set gelse de alsam diye bahane arıyorum
Umarım ucuz olur herkes faydalanır alabilirBence mükemmel alinabilir
Youtube üzerinde videolarda 1775 silahlar 3550 bıçağa diyorlar ne kadar doğru bilememoyyyy çok temiz duruyor ya fiyatı ne olacak ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?