Onaylı Üye
ben mitayı merak ettim doğrusu
aynen dostum katılıyorumTürk dizilerinin çoğu bana göre sürekli kopya oluyor örneğin altay yukarıda yazıldığı gibi akıncı'nın kopyası bence artık kopya çekmeyi bırakıp düzgün diziler yapmalı lazım
Bakıyorlar hangi dizinin reytingi yüksek hemen gidiyorlar şak diye isim değişikliği yapıyorlar piyasaya sürüyorlar bizim garip milletimizde hemen onu izliyor sonra o dizinin reytingi yükseliyor bir daha kopya dizi çıkıyor o da patlıyor falan filan olaylar sürekli bu döngüde ilerliyoraynen dostum katılıyorum
şöyle abartısız,güzel bir seneryo yapımı olan tarihi ve aksiyonlu dizi ve film çekimleri yapılsa güzel olmaz mı ?
diziler hep kopyala yapıştır olmuş artık
dizilerin hepsi sar başa dostum yani gerçekten türk yapımı aşk,meşk dizilerini gördükçe kusasım geliyor bazenBakıyorlar hangi dizinin reytingi yüksek hemen gidiyorlar şak diye isim değişikliği yapıyorlar piyasaya sürüyorlar bizim garip milletimizde hemen onu izliyor sonra o dizinin reytingi yükseliyor bir daha kopya dizi çıkıyor o da patlıyor falan filan olaylar sürekli bu döngüde ilerliyor
Aynen yav bu aşk meşk dizileri çok saçma oluyor ama yaz aylarında mecburen katlanmak zorunda kalıyoruz keşke bu kopya diziler yerine adanalı gibi kurtlar vadisi gibi diziler tekrardan gelse on numara olurdizilerin hepsi sar başa dostum yani gerçekten türk yapımı aşk,meşk dizilerini gördükçe kusasım geliyor bazen