SONUNDA SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ YAPTIGIM İÇİN Mİ BİLMEM AMA OLDU SAGOL
Bendede hata veriyodu yaptım oldu bunlari
format atınca oldumu bari yani degdimi bizde atalım olduysabende bu hatayı alıyodum wındows gerı yukledım keske onceden atsaydın, eline sağlık yararlı bilgi postun lınkını kaydettım ılerıde lazım olabilir
format atmadım windowsu geri yukledım ama arkadasın dedıgı oluyorsa onu yapın bosuna windowsu geri yüklemeyin geri yükleme demişken o manada değil format atmadımformat atınca oldumu bari yani degdimi bizde atalım olduysa
biz oyun açmıyor diye ugraşıyoruz siz oyun kasıyor diyorsunuz acaba nedir sebebi hileyi nasıl açtınız kiyeni hilede oyun kasıyor fps 18 20 degişiyor cözümü varmı
dedigi olmuyor maalesef sizin geri yükleme sonunda bir gelişme oldumu faal mi hileformat atmadım windowsu geri yukledım ama arkadasın dedıgı oluyorsa onu yapın bosuna windowsu geri yüklemeyin geri yükleme demişken o manada değil format atmadım
Haklısın yarısı çalışmıyo diyo inş çözüm bulurlarya arkadas 2-3 gundur şurada herkes yazıyor birşeyler anlatmaya calısıyr bu suıte yöneticisi ne bok yiyor ya kaç gündür çalışmıyor diye yazıyoruz baksanıza arkadas o kadar ınsan yazıyor burda
60 alırıyorum ben180 fps alıyorum
Bende hile aktif oluyor.Maça girdigim zaman adamların yerleri falan gözükmüyor.Sendede aynimiydi sorunBen siteye üye olduğumdan beri kullanamadım hileyi. Yaptıklarım sırayla;
1. windows 1909 sürümü vardı bir güncelleme gelmişti güncelledim.
2. Güvenlik duvarını kapattım.
3. dns resetledim.
4.temp klasörünü çalıştır komutuyla temizledim.
bunları yapmama rağmen hile çalışmadı.
daha sonra bu konudakini yaptım çalıştı bende fps 60 şuan...
bu konudaki neyi yaptınız da çalıştıBen siteye üye olduğumdan beri kullanamadım hileyi. Yaptıklarım sırayla;
1. windows 1909 sürümü vardı bir güncelleme gelmişti güncelledim.
2. Güvenlik duvarını kapattım.
3. dns resetledim.
4.temp klasörünü çalıştır komutuyla temizledim.
bunları yapmama rağmen hile çalışmadı.
daha sonra bu konudakini yaptım çalıştı bende fps 60 şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?