Uzman Üye
onun kapatma ayarı var ama bu kadar kötülemiş olduğun için öğrenmeden kullanmayabilirsin.Mesela yasuoda space basınca yürümeyi kapatamıyorum hiçbir şekilde
onun kapatma ayarı var ama bu kadar kötülemiş olduğun için öğrenmeden kullanmayabilirsin.Mesela yasuoda space basınca yürümeyi kapatamıyorum hiçbir şekilde
hiç sanmıyorum reis tüm ayarları denedim hala güzel değilbu hilede config dosyası lazyde ki gibi değil çok karışık ve hile de ayar yapmanın zor olduğu bi şey yok gayet akıcı ve çok iyi kombolar yapıyorum
muhovalve dı sanırım dc de sc irelia oynadığı bi video paylaşmış onada bakabilirsin ayar yapabildikten sonra çok iyi çok serihiç sanmıyorum reis tüm ayarları denedim hala güzel değil
öyle bi ayar bulamadım varsa söyle kötülemeyeyim hepsini denedimonun kapatma ayarı var ama bu kadar kötülemiş olduğun için öğrenmeden kullanmayabilirsin.
Bence şuana kadar tek iyi yönü arada bi harita bug oluyor adam gözükmesede ismi yazıyor başka iyi bir yanı yoken iyi sc windysharp siz kullanmayı bilmiyorsunuz hocam
bız hıleyı acamadık bırak ayarlarınıhile yeni olduğu için küçük hatalar olabilir ki şu haliyle bile lazysharptan çok daha iyi ayar yapamadıysanız hileyi kötülemeyin bari