Medeniyet
Uzman Üye
baglıyacakları zaman oyle hıclı boyle hızlı baglandıktan sonra arıyorum port yok altyapı yetersız ınsanları dolandırmak ıcın ne gerekıyorsa yapıyorlar.ben geçtiğimiz aralıkta ttnetten superonline geçtim kafam rahat yanında turkcell tv de var fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama 120 tl
cok ıyı alıyorsun hangı sehır hangı semtsuperonline kullanıyorum 100mbps download 5 upload alıyorum 90tl ödüyorum
aynısı bende zatenBulunduğun bölgeye göre değişir bu tabii ama ben Ankara'da uydunet/kablonet kullanıyorum ve yaklaşık 7 yıldır hiç değiştirmedim bile, 89 lira ödüyorum 100 mbit download 5mbit upload alıyorum herhangi bir kota sınırı yok, sadece cuma/cumartesi günleri prime time zamanlarında akşam 7-10 arasında 24e 4 olarak birkaç saatliğine düşüş oluyor o kadar. Yani düştüğü hız da 24... Şikayet etmek sövmek gibi olur bazıları için o yüzden gayet memnunum
Bende de vadafone vardı bitince direkt olarak superboxa geçtimvodafone net kullanıorum 8mb verıyor ve 79 tl oduyorum son 5 ayım kaldı bıtsın horoz kesıcem yemınle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?