- Yasaklandı
-
Arrow' Alıntı:Yararlı konu eline sağlık kardeşim
KASLIÇOCUK' Alıntı:siteye her girdiğimizde burdan mı gircez ??
TestaMent' Alıntı:Bende Konuyu Paylaşmıştım Sen daha Ayrıntılı Paylaşmışsın Yararlı Konu Biz Bu Siteyi Batırtırmayız
Chaky' Alıntı:TestaMent' Alıntı:Bende Konuyu Paylaşmıştım Sen daha Ayrıntılı Paylaşmışsın Yararlı Konu Biz Bu Siteyi Batırtırmayız
Aynen Kardeşim Site için elimizden geleni yapalımki daha büyüyelim . Senin konunda iyi olmuş ben biraz daha açıklama ekledim. iyi forumlar
Retribution' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:siteye her girdiğimizde burdan mı gircez ??
hayır sadece konu açtığında link verirsin ordan indirme linklerini kısaltıp o kadar
KASLIÇOCUK' Alıntı:Retribution' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:siteye her girdiğimizde burdan mı gircez ??
hayır sadece konu açtığında link verirsin ordan indirme linklerini kısaltıp o kadar
şimdi bi konu açtım onu linkini kısaltıp burda mı paylaşıcam
harun593' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:Retribution' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:siteye her girdiğimizde burdan mı gircez ??
KARDEŞİM KONUNDA Bİ İNDİRME LİNKİ VERİYOSAN BURADA KISALT
KASLIÇOCUK' Alıntı:harun593' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:Retribution' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:siteye her girdiğimizde burdan mı gircez ??
Kardeşim Ben Anlamadım Bu İşi Ya
BARIŞ0101' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:harun593' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:Retribution' Alıntı:hayır sadece konu açtığında link verirsin ordan indirme linklerini kısaltıp o kadar
Kardeşim bak şimdi mesela elinde bi hile var burda paylaşacaksın ya önce o siteden link i kısaltıyorsun ve öyle paylaşıyorsun burda hani mesela turkleech de link çeviriyolar sonra tıklıyosun onlara para gidiyo ya onun gibi düşün (para bizden çıkmıyo)
KASLIÇOCUK' Alıntı:BARIŞ0101' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:harun593' Alıntı:KASLIÇOCUK' Alıntı:şimdi bi konu açtım onu linkini kısaltıp burda mı paylaşıcam
Kardeşim bak şimdi mesela elinde bi hile var burda paylaşacaksın ya önce o siteden link i kısaltıyorsun ve öyle paylaşıyorsun burda hani mesela turkleech de link çeviriyolar sonra tıklıyosun onlara para gidiyo ya onun gibi düşün (para bizden çıkmıyo)
Heh Şimdi Anladım Saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?