Onaylı Üye
Hayatında casper kullandın mı? Monitöründen tut laptopuna kadar kullanmış birisiyim. Sorun yaşamadım. Bu tarz yorumlar gelirse spam diye şikayet edeceğim.casper pişmanlıktırrr
Şirketimiz vardı kullandık sorun yaşadık. 200hz monitör neden 4k para sence. 144 hz'ler bile 6k yı bulabiliyor.Hayatında casper kullandın mı? Monitöründen tut laptopuna kadar kullanmış birisiyim. Sorun yaşamadım. Bu tarz yorumlar gelirse spam diye şikayet edeceğim.
O zaman ben şanslıyım galiba, monitörün aynısı şu an bende var. 1 tane sorun yaşamadım daha. Hazır sistem düşünmüyorum bende, parça önerisi istiyorum.Şirketimiz vardı kullandık sorun yaşadık. 200hz monitör neden 4k para sence. 144 hz'ler bile 6k yı bulabiliyor.
Satın alan kişilerin çoğunun yorumu kötü ve örnek 1 tane yorum:
''Aldığım gibi iade etmiştim aşırı kötü alma sakın!''
Bilgisayar olarak toptan satın almanı öneririm. Hazır bilgisayarlar var ve sinerji.com'dan almayın ekran kartı genelde sorunlu çıkıyor ve uğraştıyor. Ben aldım problem yaşamadım sanırsam şanslıyım.
Fare olarak steel series 3rgb (kronik sorunu yok) klavye olarak çok önemsemiyorsan logitech K120 almanı öneririm. Ucuz ve yıllarca kullanılır.
Arkadaş Curved istediği için önerdim. Kendisi uzun süre curved monitörde oynamış.oyun odaklı bir sistem alıcaksan curved monitör almamanı tavsiye derim.
Mesela ben de sinerji bilgisayardan sistem aldım herkes ekran kartından problem yaşamış, ben yaşamadım. Şanslıysan sorun yaşamayabiliyorsun ama 32bin sistem toplayıp işi şansa bırakmak olmaz. Ben cahillik ettim almıştım. Şimdiki aklım olsa sinerjiden almam meselaO zaman ben şanslıyım galiba, monitörün aynısı şu an bende var. 1 tane sorun yaşamadım daha. Hazır sistem düşünmüyorum bende, parça önerisi istiyorum.
Post automatically merged:
Arkadaş Curved istediği için önerdim. Kendisi uzun süre curved monitörde oynamış.
alışkanlık olarak curved kullanabilir fakat düz monitörde bi tecrübe etmesini öneririm gerçekten oyun anlamında o eğiklik fark ediyor kendi tercihi sonuçta.O zaman ben şanslıyım galiba, monitörün aynısı şu an bende var. 1 tane sorun yaşamadım daha. Hazır sistem düşünmüyorum bende, parça önerisi istiyorum.
Post automatically merged:
Arkadaş Curved istediği için önerdim. Kendisi uzun süre curved monitörde oynamış.
Kendisi itopyadan almak istemişti, gel teker teker al parçaları ben sana kasa haline dönüştürücem dedim. Zor ikna ettim, bakalım parça önerilerine göre bir sistem dizicem. Zamdan sonraki fiyatları bilmediğimden net bir sistem dizmek istemedim.Mesela ben de sinerji bilgisayardan sistem aldım herkes ekran kartından problem yaşamış, ben yaşamadım. Şanslıysan sorun yaşamayabiliyorsun ama 32bin sistem toplayıp işi şansa bırakmak olmaz. Ben cahillik ettim almıştım. Şimdiki aklım olsa sinerjiden almam mesela
Hocam sizce 1070 + R7 5800X3D nasıl olur? Arkadaş valorant oynuyor genel olarak, AAA oyun oynamaz. O yüzden ekran kartını düşük tutup, işlemci ve monitörü üst tutmayı planlıyorum.Şirketimiz vardı kullandık sorun yaşadık. 200hz monitör neden 4k para sence. 144 hz'ler bile 6k yı bulabiliyor.
Satın alan kişilerin çoğunun yorumu kötü ve örnek 1 tane yorum:
''Aldığım gibi iade etmiştim aşırı kötü alma sakın!''
Bilgisayar olarak toptan satın almanı öneririm. Hazır bilgisayarlar var ve sinerji.com'dan almayın ekran kartı genelde sorunlu çıkıyor ve uğraştıyor. Ben aldım problem yaşamadım sanırsam şanslıyım.
Fare olarak steel series 3rgb (kronik sorunu yok) klavye olarak çok önemsemiyorsan logitech K120 almanı öneririm. Ucuz ve yıllarca kullanılır.
Ben amd sistem sevmiyorum o yüzden amd ekran kartına da işlemcisine de hakim değilim. İntel olsun birazcık daha pahalı olsun kafasındayım. Amd sistemlerin ne zaman patlayacağı belli olmuyor zamanında çok çektik. Amd'den anlayan birinin yorumlaması daha doğru olurHocam sizce 1070 + R7 5800X3D nasıl olur? Arkadaş valorant oynuyor genel olarak, AAA oyun oynamaz. O yüzden ekran kartını düşük tutup, işlemci ve monitörü üst tutmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?