31 Mar 2021 #1 Baran_02 B Uzman Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 205 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 23 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar windows10 kullanıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda yeni de yeni metin belgesi yok sadece klasör ve winrar arşiv var acil yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar windows10 kullanıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda yeni de yeni metin belgesi yok sadece klasör ve winrar arşiv var acil yardımınıza ihtiyacım var
Çözüm #Roaccat 31 Mar 2021 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz?
31 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz?
31 Mar 2021 Konuyu başlatan #3 Baran_02 B Uzman Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 205 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 23 10 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz? Genişletmek için tıklayın ... gerçekten saolun 2 gündür uğraşıyorum bir sürü cevap çıktı hiçbiri olmadı sizin gönderdiğiniz linkten yaptım oldu Teşekkürler <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadaki çözümleri dener misiniz? Genişletmek için tıklayın ... gerçekten saolun 2 gündür uğraşıyorum bir sürü cevap çıktı hiçbiri olmadı sizin gönderdiğiniz linkten yaptım oldu Teşekkürler <3