Yeni oyun hilelerinin gelmesi ve mevcutların güncellenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzel hileler eyw ama daha fazla oyun eklense daha iyi olur mesela Brawhalla , buisness tour , rocket league , rust vs vs iste yani hileler üzerinde iyilestirmeler yapsalar daha güzel olur mesela lolde bazi karakterlerin " sc " si bozuk onlari iyilestirseler daha güzelde olabilir mesela.

BEAST
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çeşitlilik iyidir lakin elde olan bazı hilelere güncellemeler de aksatılmamalı

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
az ve öz bence mantıklı ilerliyorlar
ama soyle soyleyim az ve oz evet ama sadece o oyunlarda oynanmiyor bir sürü oyun oynaniyor ben diyorum ki sadece popüler oyunlari ekleseler daha iyi olurdu diyorum mesela brawhalla gibi anlatabildim mi .

ali RİZA apex hileside kullandim 3/4 haftadir kullaniyorum yemedimde dikkatli kullanirsan bir sey olmaz merak etme

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
brawhallda da nasıl bi hile olabilir hiç aklım almadı şuan tahmin bile edemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Mantık dahilinde bile değiller bence

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum bedava hile iste önüne ne sunuyorsa onu kabullenmelisin bunun elestiriye acik bir konu oldugunu dusunmuyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
brawhallda da nasıl bi hile olabilir hiç aklım almadı şuan tahmin bile edemiyorum
zaten mesela verdim ornek verdim
Post automatically merged:

dostum bedava hile iste önüne ne sunuyorsa onu kabullenmelisin bunun elestiriye acik bir konu oldugunu dusunmuyorum
dostum bedava hilede lol valo apex dısında baska oyun oynuyormusun sadece bunlarin 3 üne kitlenmis birisisin ben de bir sürü oyun var gta 5 in mesela bayadir bakimda oldugunu biliyorum ben burada 7/8 yıldır buradayim ve bakimda ve o 3 oyunun bakimi cok nadir oluyor onun yerine katogoriyi daha fazla yapsalar daha iyi olabilir diye düsünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Farklılık her zaman vizyon kazandırır kanka

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Babuş, bu "He" diyince olan birşey mi? Sen adama para veriyor musun? Adama katkı sağlıyor musun? Babanın hayrına mı hile yazıyor adam?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Bazı hilelerde mevcut sorunlar olduğunun farkındayız ve bunun üstünde çalışılıyor. Düzenli olarak gelen güncellemeler ile de bir bir bu sorunları çözmeye çalışılıyor. Gerekli görüldüğü takdirde de geçmişte de defalarca örneği olduğu gibi mevcut hilelerin yerine yeni hileler eklenebiliyor ya da mevcut hileler kapsamlı güncellemeler alabiliyor. Zaman içerisinde yeni hileler gelecek ve mevcut hileler güncelleme alacaktır. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...