Ultra Üye
- Ödüller
- 11
- Sosyal
9 HİZMET YILI
ve lolde bazi karakterlerin sc side bozuk onlari iyilestirme de yapabilirler.Daha fazla hile eklenmesi lazım haklısın
orasi oylede popüler oyunlari ekleseler cokta iyi olurÇeşitlilik iyidir lakin elde olan bazı hilelere güncellemeler de aksatılmamalı
ama soyle soyleyim az ve oz evet ama sadece o oyunlarda oynanmiyor bir sürü oyun oynaniyor ben diyorum ki sadece popüler oyunlari ekleseler daha iyi olurdu diyorum mesela brawhalla gibi anlatabildim mi .az ve öz bence mantıklı ilerliyorlar
brawhallda da nasıl bi hile olabilir hiç aklım almadı şuan tahmin bile edemiyorumGüzel hileler eyw ama daha fazla oyun eklense daha iyi olur mesela Brawhalla , buisness tour , rocket league , rust vs vs iste yani hileler üzerinde iyilestirmeler yapsalar daha güzel olur mesela lolde bazi karakterlerin " sc " si bozuk onlari iyilestirseler daha güzelde olabilir mesela.
Sen de haklısın aga emek var sonuçtadostum bedava hile iste önüne ne sunuyorsa onu kabullenmelisin bunun elestiriye acik bir konu oldugunu dusunmuyorum
zaten mesela verdim ornek verdimbrawhallda da nasıl bi hile olabilir hiç aklım almadı şuan tahmin bile edemiyorum
dostum bedava hilede lol valo apex dısında baska oyun oynuyormusun sadece bunlarin 3 üne kitlenmis birisisin ben de bir sürü oyun var gta 5 in mesela bayadir bakimda oldugunu biliyorum ben burada 7/8 yıldır buradayim ve bakimda ve o 3 oyunun bakimi cok nadir oluyor onun yerine katogoriyi daha fazla yapsalar daha iyi olabilir diye düsünüyorum.dostum bedava hile iste önüne ne sunuyorsa onu kabullenmelisin bunun elestiriye acik bir konu oldugunu dusunmuyorum
katiliyorumFarklılık her zaman vizyon kazandırır kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?