- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Satan kişiyi nerde gördün acaba ?bence almanda mahsur yok, piyasada en fazla 58 TL'ye satılıyor bu mouse. Satan kişide güvenilir birine benziyor.
%99 rate verilmiş biride almış 5 yıldız vermiş, ben %50 rate verilmiş adamdan bile alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı ama ben böyle diyorum diye %100 güvenilir sanmaSatan kişiyi nerde gördün acaba ?
Diğer Mousler Aldı Başını Gidiyor 100-150 Bu Çok Uygun Geldi Banabence almanda mahsur yok, piyasada en fazla 58 TL'ye satılıyor bu mouse. Satan kişide güvenilir birine benziyor. Ama bence diğer mouselarıda araştır sonra karar ver.
Model vs herşey aynı teşekürlerbirde bilgilendirme inşallah bu rekIam yapmaya girmiyordur sana bu mouseun 21 TL olanı buldum senin gösterdiğin 24 TL gerçi arada çok fark yok seçim senin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
biliyorum fiyat için dedimModel vs herşey aynı teşekürler
teşekürler senin dediğini alıcam sanırımbiliyorum fiyat için dedimAralarında 4 TL fark ama dediğim gibi seçim senin...
Onu Nasıl Kullandın sen Cok Kotu Onlar Onunla Oyun oynnmıyorEn kalitelisinden zowie fk1 ve zowie ec2 tavsiyemdir. İkisinide kullandım çok memnunum
Kardeşim bilmeden yorum yapma. E-Sporcu oyuncularda kullananlar bile var. Örnek olarak Rip,mini,tokmakhead,3xtraM... boş post kasma.Onu Nasıl Kullandın sen Cok Kotu Onlar Onunla Oyun oynnmıyor
-1
Valla Bende Öyle Bi El Varki Tam Elime OturduBu mause Aşırı Büyük Yalnız Benim tavsiyem G300s onu alacağın bir bütcen yoksa JamesDonkey bakabilirsin gerçekten baya iyi 2-3 ark var kullanan
Bütçe Sınırlı Hocam Genede Teşekürler Konu KilitlenebilirEn kalitelisinden zowie fk1 ve zowie ec2 tavsiyemdir. İkisinide kullandım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?