agam neden peki islemcisi flen kotu diyorr larkasalardan bahsediyorsan kesinlikle uzak durmalısın 3k bütçeye it
bizim arkadas aldi da işemciyi degistirdi suan kullanıyor geldigi gibi degistirdi islemciyi o zmana sıkıntı olurmuİşlemcileri 1. Nesil bazı parçaları 2.el, dolandırıcı mahalle bilgisayarcılarının internet versiyonu uzak durmanı öneririm.
Risk almanı önermem ama bazı düşük bütçeli modellerine yapilabilir. Benim önerim onun yerine 2.el sistem toplanan olur .bizim arkadas aldi da işemciyi degistirdi suan kullanıyor geldigi gibi degistirdi islemciyi o zmana sıkıntı olurmu
anladim agam bide bunda en kolay 50 yoruımu nasıl kasarım yaRisk almanı önermem ama bazı düşük bütçeli modellerine yapilabilir. Benim önerim onun yerine 2.el sistem toplanan olur .
Yayın açmak için mi izlemek için mi?evet ğlol oynicam bide yayin felan
agam bide bunda kolay yorum kasma nasıl ypaa bilirim 50 yorum yapmam lazımYayın açmak için mi izlemek için mi?
anladım agam sagolasinYayın açmak için 2.el toplanamanı veya bütçeni artırmanı oneririm.
4 5 . nesil işlemciler kac pereişlemcileri falan eski tavsiye etmem 3.nesil ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?