Uzman Üye
çok rahat oynarsın merak etmeagam ekran kartı 1030 amd ryzen 7 2700x r7 4.35 ram 8 olucak bunlarla tahminen lolde kac fps alırım suan benimki dedigim gibi 4gb ram amd r7 240 işemci intel i5 cpu 650 de 100 150 alıyor onlarla kac alırm
Post automatically merged:
agam 66 bin diyor
pardon 5 k diyor burda butce 3 k
ne onerirsin yazarmsın agam ona gore bende ayariliyim1030 ile r7 2700x almak asiri mantıksız egerki ileride ben ekran kartımı degisirim diyorsan tamam ama onun haricinde parçaları birbirine yakın seviyelerde almalısın.
unlost ve diğer yayıncıların eco bilgisayarları var unlost eco ya bakmanı öneririmbeyler yeni pc alıcam izloy ler ucuz ve iyi galiba denilene gore nası bisey toplayayim 3 k buttce var
agam suan pc var yukarıyı okursan gourusun suan yeni ekran kartı işlemci ram alıcamunlost ve diğer yayıncıların eco bilgisayarları var unlost eco ya bakmanı öneririm
onlarınkini dedim zaten agaagam suan pc var yukarıyı okursan gourusun suan yeni ekran kartı işlemci ram alıcam
agam hepsini sifirmi alicamBir kere bence sadece FPS odaklı yola çıkma LoL den bahsediyoruz az çok günümüzdeki çoğu kart rahatça oynatıyor. İşlemci olarak ryzen 5 1600 veya 2600 almanı öneririm anakart b350m ekran kartı RX 570 veya butcene göre 580 ram 3000mhz minimum 8 önerim 16
Ayriyetten dediğim parçalar veya başka parçalar aldığın zaman powerında yetmeyebilir power olarak min 500w 80+ power alman tavsiyem. Anakart da islemcini değişecegin için eski anakartinla uyumlu olmaz.agam suan pc var yukarıyı okursan gourusun suan yeni ekran kartı işlemci ram alıcam
hmm bunlar bana 4 e felan patlar gibime geliyor agamAyriyetten dediğim parçalar veya başka parçalar aldığın zaman powerında yetmeyebilir power olarak min 500w 80+ power alman tavsiyem. Anakart da islemcini değişecegin için eski anakartinla uyumlu olmaz.
Sıfır alırsan bütçeni aşabilir iyi araştırma yapıp güvenilir kişilerden 2.el almanı öneririm. Bircok arkadaşıma 2.el uyguna çok güzel bilgisayarlar topladim.
agam ben twichde yuruyicegimi dusnuyorumbence lol için çok uçuk fiyatlar harcamana gerek yok ya
tamam agamda suan senin yorumun 70 ya rutbe aldin demi 50 yorumda biseylieri indire biliyosun fln demisitelerden araştır parçaları en ucuz ve güvenilir nerede diye
70 küsür oldu ama onaylı hesaba geçemedim derken şimdi geçtimtamam agamda suan senin yorumun 70 ya rutbe aldin demi 50 yorumda biseylieri indire biliyosun fln demi
bende parayi casiondan dusurdum zaten sansa pc ye veriyim dedim bagri oraya gitsin d:700 800 RX 570
450 500 b350
250 300 8 GB ram
300 350 power + kasa
700 800 işlemci
Olabilir.
agam biz suan ne yapıyoruztoplama diz kardeşim
agam sparis etmiyim demiHayırlısı olsun dediğim gibi araştırıp bulabilirsin ayriyetten verdigim fiyatlari pazarlık yapıp dahada düşürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?