- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
oynadıgım oyunlar daha cok fps oyunları cs go bf1 falan
benim için fark etmez ısı ve fps problemi olmasın yeterdostum 20 bine sağlam bulursun amd mı intelmi
kdv düşmez bence yalan odonanım arşivinin son vidiosuna bakabilirsin
28 ekimde kdv düşebilir diye bi söylenti var ama dogrumu değilmi bilmiyorum
evet arada çok iyi indriimler yapıyorlaritopyada çok uyguna güzel sistemler var oraya göz atmanı tavsiye ederim
itopyadan hazır sistemlerden alabilirsin ben ordan aldım memnunum tavsiye ederim20.000 tl altı pc alıcamda arkadaslar ne önerirsizin ekran kartı rtx3060 veya rx 6600 6700 falanmı alsam kararsı kaldım işlemc ryzen 5 5500 olucak
bende itopyadan aldım herkese tavsiye ederim güzel bir siteitopya hazır sistemlerden alabilrisn
Kötü zamandasın reis okula dönüşte falan kampanyalar olmuştu keşke o zaman alsaydın20.000 tl altı pc alıcamda arkadaslar ne önerirsizin ekran kartı rtx3060 veya rx 6600 6700 falanmı alsam kararsı kaldım işlemc ryzen 5 5500 olucak
Performans açısından toplama pc daha iyi ama üniversiteye gidince kykda kalcaksan şart benceLaptop olmasını önermem, itopyadan 2. el olarak toplaman senin için iyi olur. Ryzen 5 gibi işlemciler ve Rx 550 Gibi ekran kartı kullanmanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?