Yorum yapmak için yorum yapmayalim ban ihtimali gayet yuksek 2 dolarlik crackten ne bekliyorsun no ban mi?Ban ihtimali düşük sende herşey açma kardeşim
Bypassız çalışıyor fakat ban atma ihtimali yüksek. Mainden girme yaniBan atıyormu bu yeni hile arkadaşlar asıl çarımızla girmeyelim öyle bir skıntısı varsa birde bypass sız hle olunca sıkıntı olması
mainden girme derken yani bypasslı olandan mı girmemiz lazımYorum yapmak için yorum yapmayalim ban ihtimali gayet yuksek 2 dolarlik crackten ne bekliyorsun no ban mi?
Post automatically merged:
Bypassız çalışıyor fakat ban atma ihtimali yüksek. Mainden girme yani
Bu yeni çıkan hile var ya Dream Nightmare[Kabus] onla girme mainden zaten 300 mesaj istiyormainden girme derken yani bypasslı olandan mı girmemiz lazım
Anladım da bende diğeri çalışıyordu şimdi dünden beri zararlı yazılım diyip atmaya başladı bypass ım da çalışmaz oldu deniyorum olmuyor sebebinide anlamış değilim yaBu yeni çıkan hile var ya Dream Nightmare[Kabus] onla girme mainden zaten 300 mesaj istiyor
Bypass fixlenmiş olabilir. Yeni bir bypass bulmadan girme benceAnladım da bende diğeri çalışıyordu şimdi dünden beri zararlı yazılım diyip atmaya başladı bypass ım da çalışmaz oldu deniyorum olmuyor sebebinide anlamış değilim ya
Yeni bypass nerden bulucam ki hiçbir yerde yok hocam sende varmıBypass fixlenmiş olabilir. Yeni bir bypass bulmadan girme bence
Maalesef yok, olan da paylaşmıyor zaten.Yeni bypass nerden bulucam ki hiçbir yerde yok hocam sende varmı
Güvenlik duvarın da kapalıdır muhtemelen kardeşim o zman öldükten sonra izleyenler reportlamışlardır başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum