Ben buna asla katılmıyorum pubg mobile ekipleri bunu az önce devreye aldık diye duyuru yaptı paylaştığım ekteki yazıyı iyi oku lütfen.Support açıklama yapmıştı yaptığı açıklama :
Cihaz engelleme özelliği yaklaşık 3-4 aydır zaten aktifti. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok bu ban özelleştirilmiş emulator kullanıcılarına atılıyor.
Not: Orjinal Gameloop kullandığınız sürece bir problem olmayacaktır.
Edit: bypass, uçma hilesi,hız hiles vb. gibi abartılı düzeyde hileden ban yemediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Teşekkürler düşünceni paylaştığın için sana katılıyorum bendeÇok saçma ben yedim HWID attılar bıraktım ban yedikten sonra ama bu hilelerin önüne geçilmek için yapılması gereken birşeydi diye düşünüyorum.
ne kadar kötü gözüksede eski sistemleri de pek kötü değildiEvet arkadaşlar geçtiğimiz saatlerde pubg mobile bize bir duyuru yaptı ve ban sistemini genel olarak değiştirdi.
Anladığım kadarıyla cihaz banı olayı geliştirilmiş ve ban pande güncellemeler olmuş.
Pubg Mobile yeni ban sistemi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Hile kullanmaktan kaçınmalı mıyız ?
Veyahut ban yersek bu cihaz banını kaldırabilir miyiz ?
ek;
Ekli dosyayı görüntüle 70690
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?