Yeni şarkım için önerileriniz var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kankam çok iyi olmuş fakat sesin beatden daha az çıkıyo tek bulduğum eksik bu sanırim sonuç olarak ses uzmanı değilim ama olsun :)

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kankam çok iyi olmuş fakat sesin beatden daha az çıkıyo tek bulduğum eksik bu sanırim sonuç olarak ses uzmanı değilim ama olsun :)
Teşşekürler hocam bunun sebebi kısık sesli ve 2 vocal kullanmam artı olarak yeni şarkılara baktığınız zaman coğu şarkılarda bass frekansları yüksektir çünkü beatin hissini vokal hissi ile bir tutmak daha yoğun müzik hazzına sebeb olur :)

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık diyecek pek birşey yok açıkçası gayet güzel olmuş tek önerim buna süratle devam etmen olacak eminim daha iyileri de çıkacaktır senden.
Cok teşekkürler hocam normalde alanım elektronik müzik ancak her zaman rap i daha cok sevmişimdir :) tekrar teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Açık bir şekilde eleştireceğim. çok fazla efekt kullanılmış(sanırım yankı fazla kaçmış), beat bir tık önde sesin arkada kaldığı yerler oluyor. Sesini seçemediğim için eleştiremeyeceğim. Eğer acemiysen tüm bu eleştirilere rağmen iyi bir parça.
Üretmeye devam, eleştiriler düşürmek için değil güçlendirmek için.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Açık bir şekilde eleştireceğim. çok fazla efekt kullanılmış(sanırım yankı fazla kaçmış), beat bir tık önde sesin arkada kaldığı yerler oluyor. Sesini seçemediğim için eleştiremeyeceğim. Eğer acemiysen tüm bu eleştirilere rağmen iyi bir parça.
Üretmeye devam, eleştiriler düşürmek için değil güçlendirmek için.
Tabi kide hocam ve evet revap ve delay ayarları biraz fazla olabilir zaten henüz bitmiş bi para değil amatör değilim ama profesyonel de değilim yorumun için teşekkür ederim :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Tek eksiği var oda upload ettiğin sitede replay tuşu yok bro :lazerdoge: :gelisirabii:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Rap pek dinlemem ama ses güzel ses güzel ise her türlü şarkı söylenir sözlerde seninse çok iyi 10/8

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Rap pek dinlemem ama ses güzel ses güzel ise her türlü şarkı söylenir sözlerde seninse çok iyi 10/8
Beat hariç herşey bana ait hocam eger uygun bi beat yapabilirsem bütün herşeyi ben yapmış olucam henüz bitmediği için pek bişey diyemiyorum yorumun için teşekkür ederim hocam

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkada ki müzikten sesini duyamıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Listen these Names of song
THRILL PILL - Бентли | Official Audio
Northmane - Sandy Freaks (Spongebob Rap Remix)
Engelwood - Crystal Dolphin
then give the song with out singing then u sing with ritm of song :) and load it

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Listen this Names of song
THRILL PILL - Бентли | Official Audio
Northmane - Sandy Freaks (Spongebob Rap Remix)
Engelwood - Crystal Dolphin
then give the song with out singing then u sing with ritm of song :) and load it
Çeviri yapabilicek biri var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...