Seçkin Üye
oyunu çerçevesiz modda oynarsan atmaz scriptteki herolar da çok iyi çalışıyo ayar yapamamışsın genel sıkıntı fps düşüşü ama bende o da yokKardeş Ne Yaparsan Yap Yapısal Olarak Bozuk Uygulama Ayar Mayar İşlemior Oto Atak Açık Sadece Düş Vuruş Yapıor W Atıyor Combo Açık Combo Yapmıyor Buga Girior Mis Click Atıyor Oyunu Aşşağa Alıoyorsun Atıyor FPS Düşüyor Sürünerek Oyun Oynuorsun Kafasına Göre Hareket Ediyor Shift Tuşu Bi Türlü Kapanmıor Gerçekleştirdiğin Hiç Bir Ayar Aktifleşmiyor Kısacası Uğraşma Derim Normal Oyna Daha İyİ Oynarsın Daha Rahat
ben daha demin antreman modunda denedim da gayet güzel bence hiç sorunu yok kombolorı felan süper yapıyoKardeş Ne Yaparsan Yap Yapısal Olarak Bozuk Uygulama Ayar Mayar İşlemior Oto Atak Açık Sadece Düş Vuruş Yapıor W Atıyor Combo Açık Combo Yapmıyor Buga Girior Mis Click Atıyor Oyunu Aşşağa Alıoyorsun Atıyor FPS Düşüyor Sürünerek Oyun Oynuorsun Kafasına Göre Hareket Ediyor Shift Tuşu Bi Türlü Kapanmıor Gerçekleştirdiğin Hiç Bir Ayar Aktifleşmiyor Kısacası Uğraşma Derim Normal Oyna Daha İyİ Oynarsın Daha Rahat
nasıl yani oyunu hangi modda oynuycaz tam ekran mı ??oyunu çerçevesiz modda oynarsan atmaz scriptteki herolar da çok iyi çalışıyo ayar yapamamışsın genel sıkıntı fps düşüşü ama bende o da yok
Kardeş Herkez Aynı Alternatife Yada Gereksinime Sahip Değil Senin Bilgisayarın İşlemcin Heşeyin İyİ Olabilir Bizim Değil Önemli Olan Genel Dir Bireysel Değildir Sonuçta Bunu Bikaç Kişi Kullansın Die Üretmedilerben daha demin antreman modunda denedim da gayet güzel bence hiç sorunu yok kombolorı felan süper yapıyo
Post automatically merged:
nasıl yani oyunu hangi modda oynuycaz tam ekran mı ??
çerçevesiz moddaben daha demin antreman modunda denedim da gayet güzel bence hiç sorunu yok kombolorı felan süper yapıyo
Post automatically merged:
nasıl yani oyunu hangi modda oynuycaz tam ekran mı ??
bence hayet iyi sc ilerde daha guzel olur suan test yenı cıkmıstırKardeş Ne Yaparsan Yap Yapısal Olarak Bozuk Uygulama Ayar Mayar İşlemior Oto Atak Açık Sadece Düş Vuruş Yapıor W Atıyor Combo Açık Combo Yapmıyor Buga Girior Mis Click Atıyor Oyunu Aşşağa Alıoyorsun Atıyor FPS Düşüyor Sürünerek Oyun Oynuorsun Kafasına Göre Hareket Ediyor Shift Tuşu Bi Türlü Kapanmıor Gerçekleştirdiğin Hiç Bir Ayar Aktifleşmiyor Kısacası Uğraşma Derim Normal Oyna Daha İyİ Oynarsın Daha Rahat
Evet bir kaç kişi kullansın diye üretmediler ve yeni çıkan bir şey elbet hatalar olucaktır ama dediğin sıkıntılardan bir tek FPS sıkıntısı gerçekten oluşuyor. Senin diğer yazdığın sorunların hiç birini başka kimseden duymadım okumadım. Bence nasıl kullandığı üstüne antreman modunda çalışman gerekiyor. Ayrıca kusura bakma ama adamlarda oturup aga şimdi şunların pcsi güçsüzdür o yüzden böyle yapalım demek zorunda değiller. Oyunlarında olduğu gibi hilelerinde bazı gereksinimleri oluyor karşılıyorsan oynarsın olay budur.Kardeş Herkez Aynı Alternatife Yada Gereksinime Sahip Değil Senin Bilgisayarın İşlemcin Heşeyin İyİ Olabilir Bizim Değil Önemli Olan Genel Dir Bireysel Değildir Sonuçta Bunu Bikaç Kişi Kullansın Die Üretmediler
bende bu hata verıyor yardım plsoyunu çerçevesiz modda oynarsan atmaz scriptteki herolar da çok iyi çalışıyo ayar yapamamışsın genel sıkıntı fps düşüşü ama bende o da yok
katılıyorum mh dword ekıbı ucretsız paylasıyor daha ne olsunEvet bir kaç kişi kullansın diye üretmediler ve yeni çıkan bir şey elbet hatalar olucaktır ama dediğin sıkıntılardan bir tek FPS sıkıntısı gerçekten oluşuyor. Senin diğer yazdığın sorunların hiç birini başka kimseden duymadım okumadım. Bence nasıl kullandığı üstüne antreman modunda çalışman gerekiyor. Ayrıca kusura bakma ama adamlarda oturup aga şimdi şunların pcsi güçsüzdür o yüzden böyle yapalım demek zorunda değiller. Oyunlarında olduğu gibi hilelerinde bazı gereksinimleri oluyor karşılıyorsan oynarsın olay budur.
saol knk denıcem aramdaC tuşuna basarsan hem adama vuruyor hem farm yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?