Üye
Olum sen burda neyin şeyini kasıyosunKardeş Herkez Aynı Alternatife Yada Gereksinime Sahip Değil Senin Bilgisayarın İşlemcin Heşeyin İyİ Olabilir Bizim Değil Önemli Olan Genel Dir Bireysel Değildir Sonuçta Bunu Bikaç Kişi Kullansın Die Üretmediler
haklısın fps düşüşü dışında pek sıkıntı yok gibi adamlar 4-5 günde daha ne kadar yapsın nediyim helal olsun ellerine sağlık emeği geçenlerinoyunu çerçevesiz modda oynarsan atmaz scriptteki herolar da çok iyi çalışıyo ayar yapamamışsın genel sıkıntı fps düşüşü ama bende o da yok
çözümünü bilmiyorum discorda girip yardım istemeyi dene üstten discord linkine ulaşabilirsinbende bu hata verıyor yardım pls
gırdıkte bakan olmadıçözümünü bilmiyorum discorda girip yardım istemeyi dene üstten discord linkine ulaşabilirsin
muhonun configini nerden bulabiliriz knk forumda mevcutmubence minyon için v bas hep kombo için ise space hem windsharp lazyden ayrı hile ve muhonun configini denemeni tavsiye ederim
çerçevesiz modundaben daha demin antreman modunda denedim da gayet güzel bence hiç sorunu yok kombolorı felan süper yapıyo
nasıl yani oyunu hangi modda oynuycaz tam ekran mı ??
ya bu delay felan diyorlar ya o cute ayarı mı oluyoır adc oynuyorum ben normalde sc ile de adc de devam ediyorum saldırız hızı kasınca deli gibi cuteliyor abi mause hareketleri çok hızlı onu nasıl yavaşlatıcamçerçevesiz modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?