Yeni Seçkin Üye Arkadaşınız Gelicek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm. Son günlerde fazla yoğunum bu sayfada. 300 Yorum Felan gerekiyomuş adam akıllı oyun içind felan. Bundan 2 gün önce dedimki "Ulan yuh be ben bunu nasıl yaparım saçmalık!."

Ama gel görki insanlara yardım ettikçe Sohbet ettikçe Bi bakmışım 300 :) Çok çabuk geçti be kanka, valla anlamadım bile... :D

300 Yaptım bitmedi tabiki ben devam edicem bunun tadını aldık artık.. Aranızda olmak üzere sizlere yardım edebildiğim sohbet edebildiğimiz kadar Hep beraberiz.

Hadi Hayırlı Olsun :) :cooldoge::thugdoge:
Evet güzel bir mesaj olmuş inceden de insanlara forumda saçma topic kasmak yerine bilgilendirme yaptığın için ayrıyetten teşekkür ederim arkadaşım. Umarım her şey gönlünce olur ve uzman oldugun konuları da belirtirsen aklına takılan soruları olanlar sana ulaşabilir diye düşünüyorum iyi forumlar

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm. Son günlerde fazla yoğunum bu sayfada. 300 Yorum Felan gerekiyomuş adam akıllı oyun içind felan. Bundan 2 gün önce dedimki "Ulan yuh be ben bunu nasıl yaparım saçmalık!."

Ama gel görki insanlara yardım ettikçe Sohbet ettikçe Bi bakmışım 300 :) Çok çabuk geçti be kanka, valla anlamadım bile... :D

300 Yaptım bitmedi tabiki ben devam edicem bunun tadını aldık artık.. Aranızda olmak üzere sizlere yardım edebildiğim sohbet edebildiğimiz kadar Hep beraberiz.

Hadi Hayırlı Olsun :) :cooldoge::thugdoge:

Emeğinin karşılığını almışsın tebrikler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...