Süper Üye
güzel olucakÖncelikle Herkeze Merhaba Yarın Oyuna Yeni Bir Güncelleme Geliyor Bu Güncellemede İstediğiniz Sorunları İstediğiniz Yenilikleri Yazarmısınız ?
Benim İstediğim Vikendi Loot Dengesizliğinin Düzenlenmesi
Motordan İnince Elimize Silah Alamama Bugu
Vikendide Paraşüt Açınca Fps Düşüşü
Yeni Fişekle Gelen Zırhlı BDRM 2
dimi vikendi loot çok sıkıntılı her evde enaz 2/3 sniper var oyunda m416 yok gibi bişeysoylediklerini tıpa tıp bekliyoruz hacı
kar heryerde m4 yok aynendimi vikendi loot çok sıkıntılı her evde enaz 2/3 sniper var oyunda m416 yok gibi bişey
dahası varda sayamam şimdi çoğunun çözülmesini bekliyorumloot dengesizliği motor bugu paraşüt bugu
ben pubg liteye kesin gelir diye değil istediğiniz yenilikleri ve benim bilmediğim bi bug vardır sizlerin bildiği o yüzden paylaştım yada sizlerin istediği yeniliklerBunları buraya yazmanın kimseye faydaya olmuycak gibi
Anladım dostum sadece fikrimi belirttimdahası varda sayamam şimdi çoğunun çözülmesini bekliyorum
Post automatically merged:
ben pubg liteye kesin gelir diye değil istediğiniz yenilikleri ve benim bilmediğim bi bug vardır sizlerin bildiği o yüzden paylaştım yada sizlerin istediği yenilikler
yani sadece royal pass için yeni sezon gelir diyemi düşünüyorsunFazla beklentiyi yüksek tutmayın ben bişe geleceğini sanmıyorum doğru düzgün
çok doğru söyledin katılıyorum knkdimi vikendi loot çok sıkıntılı her evde enaz 2/3 sniper var oyunda m416 yok gibi bişey
hile %99 fixlencek mlsf üzgünüm ama yeniden güncellerlerhile fixlenmesin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?