Üye
hd tune ile bakmanı öneririmArkadaşlar ben FuryX marka 256 gb ssd aldım aldığım yerde ve kutuda 550-510 hızı var fakat pc'de örneğin steamda bi oyun yüklersen 1 mb den yukarı kolay kolay çıkmıyo sebebini bilen çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim
knk upload hızını arttırır oda internete yaptığın upload da deyilArkadaşlar ben FuryX marka 256 gb ssd aldım aldığım yerde ve kutuda 550-510 hızı var fakat pc'de örneğin steamda bi oyun yüklersen 1 mb den yukarı kolay kolay çıkmıyo sebebini bilen çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim
knk steam da indirme hızın yüksekse yazma hızı da yükselir şimdi sen 1 mbs ile bişey iniyorsa 1 mbs ile yazar indirme hızını atarsan sevinirimArkadaşlar ben FuryX marka 256 gb ssd aldım aldığım yerde ve kutuda 550-510 hızı var fakat pc'de örneğin steamda bi oyun yüklersen 1 mb den yukarı kolay kolay çıkmıyo sebebini bilen çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim
dostum ssd nin normal değerine bak birde test bittiğinde ki değerine bak karşılaştır anlarsın.nasıl anlıyorsun daha az oldugunu
oha sen dostum falan bayagı havalısıncrystal disk mark inidirp hızını test edebilirsin dostum
hayır steamda hem disk kullanımı hemde internet kullanımı vardostum ssd nin normal değerine bak birde test bittiğinde ki değerine bak karşılaştır anlarsın.
ssdyi takınca biosta bişeyler yazdı tıkladım otomatik kurduBios ayarlarini yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?