Hocam kapatamazlar değil ellerindeki malları bitirmek için mesaiye kalıyorlar ailemden biliyorum ön yargılı olmayın lütfen ipten örnek vereyim bu ay 100 paket açtılarsa mesela onları en kısa sürede bitirmek için mesaiye kala kala bitiriyorlar ve şuan yavaş yavaş izne ayrılıyorlar.kardeşim fabrikalarda binlerce kişi ne yapsın.Fabrikaları kapatacak ekonomi olmadığı için çözüm yetersiz.Fabrikalar hala mesai yaptırıyor.Birde yeni metod bulmuşlar işe yeni başlıcak olanlara işten çıkarılırsam hiçbir hak talep etmiyorum diye imza atırıyolar.Atmassan imzayı işe almıyorlar.Amaç korona olursan 2-4 hafta seni beklemek yerine işten atıp yenisini almak.
O kadar haklısınız ki. Tek sorun türk milleti 1 ay boyunca durmaz evde 2 hafta olsa en azından yine yeter.Vakaların doğrultusunda zaten böyle karar almaları gerekiyor. Kaldı ki önceden zaten yine daha sert tedbirler alınmalıydı. Hatta 1 ay doğrudan sokağa çıkma yasağı uygulansa büyük ölçüde vakalar düşer. Hem yeni girenler için 2 hafta karantina süresi başlar, hem karantina da olanlar için yine iyi gelişme olur. Tabii bu süreçte gerekli maddi yardımların yapılması gerekiyor. İçerde kalındığı sürece ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor zira.
ya daha bugun spor salonu aylık ödemeyi yaptım.Yine para güme gitti galiba.O kadar haklısınız ki. Tek sorun türk milleti 1 ay boyunca durmaz evde 2 hafta olsa en azından yine yeter.
Geri ödemenizi alabilirsiniz sanırım hocam konuşmayı deneyin.ya daha bugun spor salonu aylık ödemeyi yaptım.Yine para güme gitti galiba.
Spor salonları kapanırsa veya yaş sınırına uygun degilse spor hocan geri ödeme yapmak zorunda yapmadıgın sporun parasını her türlü geri alabilirsin Hatta şikayet edebilirsin.ya daha bugun spor salonu aylık ödemeyi yaptım.Yine para güme gitti galiba.
Hocam zaten açıkladım tekradan okuyun dikkatlice konumu saatleri yazıyorHafta içi günlerde kısıtlama olması gerekiyor
Yeni genelge dostum dün açıklandı geceBu yasak ne zaman çıktı kral yenimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?