Yeni üyelik gurubu(istek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bana kalırsa sitede yıllarını geçirmiş arkadaşlar için de ayrı bir üyelik gurubu çıkarılmalı.örnek ben:
Sitenin etinden butundan yararlandım senelerce fakat yorum yapmadığım için bazı hilelere erişmim yok.
Mesela 3 senelik üye 5 senelik üye olarak sınıflandırılsa ve üye gurubu verilse hilelere erişimi için ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
böyle bir şey mümkün değil bunun hakkında açıklama yapıldı bende az çok seninle aynı durumdayım ancak yöneticilerin düşüncesi pasif olarak kalanların değil aktif olarak emek verenlerin kullanmasından yana

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Ki bencede şuanki sistem daha iyi aktifliğe göre rütbe almak.Çokta zor değil zaten arada bi foruma girip yorum atsan 1 hafta bilemedin 10 güne olunur.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
emek vermek açılan her postun altına abuk subuk kısa yorumlar yapmak demekse bunu herkes yapar

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
buna açıklama yapıldı böyle birşey mümkün değil yetkili kişiler açıkladı hatta

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkes 3 4 sene beklese yeni adamlar nasıl kullanacak hileyi yorum daha mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
:brainfree:
Böyle bir konu açılmıştı ve açıklama yapılmıştı tekrar tekrar aynı konu hakkında konu açılması doğru değil bence.
Katılıyorum.Ki bana kalırsa şuanki sistem zaten doğru çalışıyor.Kaç ay veya yıl üye olduğunun bi anlamı yok aktifliğin olmadıktan sonra.

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
olabilir mantıklı

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
gereksiz rank acmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten ödül sisteminde kac senelik üyeysen ona göre ödül veriyor
eski üye için böyle bi rank acılsa uı deki pirivate hilelere erişirsen yeni üyeler adaletsizlik olur bu yüzden yorum yapmak zorundasınız iyi forunlar dilerim *KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...