Biz de ekmek banarız napıcaz
[/QUOTE
HAHAHAHA
kanka yetişir iyi bir ar-ge çalışmasıyla daha elektirikli sistemler yeni yeni kullanılmaya başlıyorbiz nasıl yetişcez be
kaynak nerede ?
yeni başlıyor ama yetişmek için araştırma geliştirme çalışmaları çabuk olmak zorunda bu pandemi durumunda baya geriye atttıkanka yetişir iyi bir ar-ge çalışmasıyla daha elektirikli sistemler yeni yeni kullanılmaya başlıyor
sadece bizi değil bir çok ülkeyi geriye attı alam araba firmaları falan zara da asker teknolojimiz yoktu sıfır dı ama bayağı iyi geliştik askeriye de aynı başarıyı otomobil sektöründe de yakalayacağımıza inanıyorum.yeni başlıyor ama yetişmek için araştırma geliştirme çalışmaları çabuk olmak zorunda bu pandemi durumunda baya geriye atttı
tabii ki kanka özellikle savunma sanayisinde gözle görülür bi yükseliş söz konusu ülkemizin pandemiyi hafif atlatıp diğer ülkelere yetişmemiz(olduğu kadar en azından) önemli ölçüde söz konususadece bizi değil bir çok ülkeyi geriye attı alam araba firmaları falan zara da asker teknolojimiz yoktu sıfır dı ama bayağı iyi geliştik askeriye de aynı başarıyı otomobil sektöründe de yakalayacağımıza inanıyorum.
Dediğin gibi fabrika ortamında yaratılmış sürtünmelerin az olduğu bölgelerde yapılsa bile testler, sonuçlar en fazla 1,5 milyon kilometreye kadar iner diye düşünüyorum. Böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylemek yerine, umalım ki gerçek olsun, gezegenimizde ki petroller de aynı şeyi düşünüyor olsa gerek
her şeyin bir başlangıcı vardır bu da bizim başlangıcımız olsunBizde elektrikli motora biniyoruz hala
♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?