Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimBence çok iyi ve müşteri memnuniyeti çok güzel
Elimizden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışıyoruz zaten, 7 24 aktif olamıyoruz bazen bizde insanız hocamDiscord'dayım. Kimse ilgilenmiyor. 20 dakika oldu.
Link doğru, warp açıksa başka bir vpn ile deneyin, dc adresimden de ekleyebilirsiniz, hex0259discord linki bozulmuş tekrar atabilir misiniz
Ne kadar tam olarak.Müşterimizden gelen ss
Ekli dosyayı görüntüle 108000
Anlayamadım hocamNe kadar tam olarak.
vpn kullanarak dc ye erişim sağlayabilirsiniz, dc adım hex0259 buradan ekleyebilirsinizDiscoorddan ulaşamıyorum başka biyerden ulaşabilir miyim
1 ay kadar deneyimledim, wh de takılmalar mevcut, asist iyi çalışıyor, panel kullanışlı, güncellemeleri hızlı alıyor, herhangi bir ban durumuyla karşılaşmadım. Güvenle deneyimleyebilirsiniz.
Daha iyisi olamaz bundan iyisi direk ban yedirtir tek tercihim uygun fiyat güzel performans helal olsun.
güvenle satın alabilirsiniz
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerim.40-45 maç civarı attım sıkıntısız çalışıyor hala ban yemedim tavsiye ediyorum
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerim.ban yedirmeyen tek hile piyasadaki en kalitelisi her maç 50 attığım hesapta smurften 3 ay yedim onun dışında başka hesapta belli etmeden oynuyorum yüce elo sıkıntısız devam <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?