Benim belirlediğim mesaj sayısına ulaşma gibi isteğim yoktu. Yeni öğrendiğim ya da bildiğim bir konuyu paylaşmak istedim, ancak böyle yersiz raporlarla iki konum silindi. Yazmamı saatler alan "beyin hakkında bir kaç bilgi" konum, kopyala yapıştır raporuyla silinmişti, saygısızlık bu. Durumumu bir kaç moderatöre şu şekilde anlattım "ben genel kültürde açtığım tüm konuları, okuyup bitirdiğim kitaplardan kendime özgü çıkardığım notlar ile açıyorum. Asla netten bir yazı bulup kopyala yapıştır gibi bir eylem yaparak açmıyorum. Şahsen verilen kararın haksız bir karar olduğunu düşünüyorum ben." nafile ama.Hocam çok kasıyorlar istenilen mesaj sayısına ulaşmamamız için elinden geleni yapıyor modcuklar
Okumadan yorum yapmayın artık, bahsettiğim konu goygoy ile hiçbir ilişkisi yok? Dediğim gibi yanlış bilgi içeren bir sürü konu var genel kültürde ve yemek tarifi.saçma sapan goygoy yapanların ki siliniyor evet
Benim belirlediğim mesaj sayısına ulaşma gibi isteğim yoktu. Yeni öğrendiğim ya da bildiğim bir konuyu paylaşmak istedim, ancak böyle yersiz raporlarla iki konum silindi. Yazmamı saatler alan "beyin hakkında bir kaç bilgi" konum, kopyala yapıştır raporuyla silinmişti, saygısızlık bu. Durumumu bir kaç moderatöre şu şekilde anlattım "ben genel kültürde açtığım tüm konuları, okuyup bitirdiğim kitaplardan kendime özgü çıkardığım notlar ile açıyorum. Asla netten bir yazı bulup kopyala yapıştır gibi bir eylem yaparak açmıyorum. Şahsen verilen kararın haksız bir karar olduğunu düşünüyorum ben." nafile ama.
Post automatically merged:
Okumadan yorum yapmayın artık, bahsettiğim konu goygoy ile hiçbir ilişkisi yok? Dediğim gibi yanlış bilgi içeren bir sürü konu var genel kültürde ve yemek tarifi.
O kadar ileriye gitmek istemiyorum. Konumu yersiz bir raporla silen moderatörle konuşmak istiyorum, konuyu da kilitlemez ise.Yöneticilere şikayet edebilirsin dostum
Konunun silinmesine şikayetçi değilim bu arada, bahsedilen raporda, boş konu tarzı söylemler beni rahatsız etti, belirtmek isterim.Merhaba konunuzu ve silinen konunuzu detaylıca inceleyip dönüş sağlayacağız. @#SpecktraL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?